<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
20201020-tomdoms_0490555
Annonce

Heras Mobilhegn hjælper til både byfesten og på byggepladsen

 • Materialer og Løsninger
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2023-12-11
 • | Af Tim Panduro
 • Heras Mobilhegn mærker stor efterspørgsel på publikumshegn til afskærmning og publikumskontrol året rundt – både når der skal arbejdes seriøst i byggeriet, og når der skal være sjov i gaden med sportsbegivenheder eller julemarkeder.

  Udendørsarrangementerne er gået ind i en ny årstid, hvor cykelløb og byfester bliver afløst af salg af grantræer og gløggduftende markedsboder. Julemarkederne et lys i mørket – og de er ofte de rene publikumsmagneter.

  Men selv glædelige begivenheder kan blive bøvlede, hvis der ikke tages højde for, at publikum kun skal færdes på områder, der er indrettet til dem – og at forbipasserende kan komme forbi begivenhederne til fods og på cykel.

  Hos Heras Mobilhegn har man stærk erfaring i at finde de rette løsninger – ja, faktisk opfandt virksomheden det midlertidige byggepladshegn i 1966. Virksomhedens know how bliver da også brugt af selv de største aktører.

  - Da Tour de France begyndte i København, leverede vi flere kilometer hegn op på i løbet af tre-fire timer, siger Jackie Anker, der er salgsansvarlig i Heras Mobilhegn.

  Royal Run er en anden kæmpe gadebegivenhed, der har trukket på hegnseksperterne – men mindre kan også gøre det. For eksempel lokale julemarkeder eller juletræssælgere, der gerne vil sikre, at publikum ved, hvor de skal gå hen – og at trafikanter ved, hvor de kan færdes trygt.

  G 125 Galvaniseret_7
  Også til byggepladser

  Heras Mobilhegn både sælger og udlejer hegn – og tilbyder også assistance, hvis man som arrangør ikke helt ved, hvad behovene er. Det kan også gøres, hvis man er ude i sidste øjeblik – for virksomheden tilbyder hurtig levering fra lagre flere steder i Danmark.

  - Vi er lige så meget rådgivere, som vi er sælgere, så man kan altid ringe og få uforpligtende rådgivning eller en besigtigelse, siger Jackie Anker, der tilføjer, at medarbejderne kender alle sikkerhedsregler ved indretning af midlertidige pladser og på byggepladser og ved pludseligt opståede behov for afspærringer.

  For mobilhegnene er ikke kun til fest og ballade. En stor del af kundekredsen ligger i bygge- og anlægsbranchen.

  - Der er travlt på de store byggepladser, og derfor kan der være behov for at markere, hvor man skal færdes til fods. Der er stadigt større fokus på sikkerhed på byggepladserne, og vi kan hjælpe med at tydeliggøre, hvor man trygt kan færdes, siger Jackie Anker.

  En særlig kundegruppe er kommuner, forsyningsselskaber og andre, der kan have brug for akutte afspærringer, hvis en elledning falder ned, et vandrør sprænges eller et træ vælter, så trafikken skal ledes uden om.

  - Mobile hegn er fremragende til en hurtig opdeling af kørende og gående eller cyklende trafik, og vi kan altid rykke hurtigt på hasteopgaver. Vi kommer med det samme og sætter afspærringer, hvis man har behov for det, og vi hjælper også med at danne et overblik over behovet, siger Jackie Anker, der lover, at der altid er standardhegn på lager.

  - Vi har et kæmpe fokus på, at vores lager altid er fyldt op med omkring 10 kilometer publikumshegn. Desuden producerer vi selv, så vi også kan opfylde specialbehov. 


  Gode tips til arrangementet

  Heras Mobilhegn har samlet En række gode tips en række gode tips til indretning af arrangementer. Her er nogle af dem:

  -  Tænk på spidsbelastninger. Her er de rigtige hegnstyper og god skiltning vigtige.

   

  -  Hav fokus på logistik – for eksempel ved madsalg. Sørg for at leje en udleveringsdisk og brug hegn og skiltning til at hjælpe kunderne på plads

   

  -  Vælg rigtigt og vær forberedt – sørg for at have en plan for opsætning, supplement og nedtagning af hegn.

   

  -  Træk på ekspertisen – stil spørgsmål til din leverandør

  Anbefalede artikler