<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
IMG_4311_n
Annonce

Et hegn om byggepladsen giver sikkerhed, overblik og forebygger tyveri

 • Byggepladsen
 • Sikkerhed
 • Sikring og Adgangskontrol
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Arbejdsmiljø
 • 2023-03-27
 • | Af Lars Krogh
 • Normalt er hegn ikke lige ligefrem det første, byggepladserne tænker på. Men det burde det være, for en indhegnet byggeplads er til gavn for både byggeherre, byggefirmaet og områdets beboere. Det skaber en mere sikker og overskuelig byggeplads og forebygger tyveri af kostbare materialer, maskiner og værktøj.

  Bygge- og Anlægsavisen mødtes med Jesper Lehmann direktør for Heras Mobilhegn til en snak om, hvorfor vi skal bekymre os om hegn. Heras Mobilhegn blev grundlagt for cirka 35 år som en del af virksomheden SER-Hegn. I 2020 blev firmaet opkøbt af internationale Heras, Europas største leverandør af permanente og mobile hegn, og Heras Mobilhegn blev sin egen virksomhed.

   

  2014061064_n


  Hegn giver sikkerhed på byggepladsen

  Hegn er ikke bare hegn. De kommer i mange afskygninger, størrelser og materialer og kan varetage flere forskellige funktioner såsom forskellig indgang for gående og kørende, bomsystemer, personkarruseller, skydeporte, logsystemer, overvågning osv.

   

  – Hegn er uhyre vigtige for at skabe en sikker byggeplads og for at have kontrol med byggepladsen. Herudover er der en verden af detaljer lige fra hegnets holdbarhed, størrelsen på maskerne, støjdæmpning og en masse andet, forklarer Jesper Lehmann.


   

  – Vi skelner normalt mellem det vi kalder mobilhegn, som er midlertidige hegn, der typisk anvendes på netop byggepladser og så de permanente hegn. Indenfor mobilhegn tilbyder vi både direkte salg af hegn, salg med opsætning af hegn samt udlejning af hegn.


  IMG_4948_n
  IMG_4951_n
   
   

  30 år i gamet

  – En af de ting vi er rigtig gode til, er at hjælpe kunderne med at finde ud af, hvad de har brug for. Hverken mere eller mindre. Der er ikke to byggepladser, der er ens, men vi har efterhånden set det meste, og vi er gode til at oversætte kundens behov til den helt rigtige hegnsløsning.

  – Vi har været i gamet i mange år, og flere af vores ansatte har været hos os i mere end 14 år. Det giver jo noget faglig ballast og knowhow, som kommer kunderne til gode i form af bedre rådgivning og et produkt af højere kvalitet. Vi kender vores produkter, og vi ved, hvad der skal til i den enkelte situation, forklarer Jesper Lehmann.

   

  I Danmark er Heras Mobilhegn til stede med salgsteams og lager i både Rødovre, Fredericia, Ålborg og Rødekro.


  – Vi dækker hele landet, og vi rykker hurtigt ud. Nogle gange klarer vi både levering og opsætning samme dag. Uanset hvor kunden befinder sig, har vi en afdeling tæt på.

   

  Hjalp Tour de France fra start

  Sammenlægningen med Heras i 2020 bragte Heras Mobilhegn op i den absolutte superliga inden for hegn. Firmaet er førende i Europa og har et produktionsanlæg, der nærmest kører non-stop, og som producerer omkring 1,8 millioner hegn om året.

  – Det er et enormt produktionsanlæg at have i ryggen og gør, at vi kan løfte alle opgaver hurtigt lige fra de mindre byggepladser til mere omfattende events, der skal bruge mange meter hegn.

  – En af de mere specielle opgaver vi har haft var at levere hegn til Tour de France opstarten i 2022. Vi blev først kontaktet af Vejle kommune, som ville forhøre sig i forhold til afgrænsning af ruten. Vi gav et tilbud på opgaven, og et stykke tid efter begyndte de så at ringe fra flere af de andre start- og slutbyer på ruten. Vi endte med at levere, opsætte og nedtage omkring 30 kilometer hegn langs ruten.

  – Vi havde mange møder med kommunerne og andre samarbejdspartnere om sikkerhed på ruten, som en kæmpe logistisk udfordring for os, men som i sidste ende lykkedes til fulde.

  Anbefalede artikler