<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
FES-2313-3k

Festool tager ExoActive med til HÅNDVÆRK festival og malermesse

 • Byggepladsen
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • 2024-01-15
 • Værktøjsproducenten Festool vil tale mere arbejdsmiljø for håndværkere og ansvar for miljøet. På både HÅNDVÆRK festival og malermesse kan man derfor prøve eksoskelettet ExoActive af og få viden om hvordan værktøj kan leve længere.

  Når HÅNDVÆRK festivalen finder sted den 24. og 25. januar i København er værktøjsproducenten Festool med og tager flere hjertesager med:

   

  – Det er ingen hemmelighed, at håndværkere er i højere risiko for nedslidning end andre faggrupper, og derfor hilser vi HÅNDVÆRK mere end velkommen. Det giver os de helt rette rammer til, at vi sammen kan tale om, hvordan vi nu og i fremtiden sikrer det absolut bedste arbejdsmiljø for alle håndværkere, og hvordan vi gør det uden at gå på kompromis med kvalitet og præcision, siger Paw Mikkelsen, produktspecialist hos Festool i en pressemeddelelse.

   

  FES-2313-1k  Håndværkere kan komme med input til produkterne

  Man kan møde Festool på både HÅNDVÆRK og malermessen Nyborg Stævnet i slutningen af januar og ved begge arrangementer vil man kunne afprøve det nye eksoskelet ExoActive. Det er det første aktive eksoskelet på markedet, og det aflaster håndværkerne med op til 30 % ved arbejde over hovedhøjde. Samtidig vil man kunne teste andre produkter samt for eksempel se, hvor meget støv der reelt genereres ved et enkelt snit med en dyksav.

   

  – Vi utrolig stolte over, at interessen for vores eksoskelet er blevet så stor. Vi har altid fokus på håndværkernes arbejdsmiljø, når vi udvikler vores produkter, og derfor er det essentielt for os at komme ud og snakke med håndværkerne, så vi kan få værdifulde input fra dem. Samtidig giver det os mulighed for lade håndværkerne prøve produkterne selv. Det er altid værdifuldt selv at mærke, hvad for eksempel eksoskelettet gør for kroppen, siger Paw Mikkelsen.

   

  FES-2313-2k   

  Man bør se på værktøjets holdbarhed

  HÅNDVÆRK giver også Festool lejlighed til at sætte fokus på et andet af deres hjertebørn, Festool Care, der handler om at tage et ansvar for miljøet.

   

  – Det har længe været vigtig for Festool og ejerfamilien, når det kommer til ansvarlig produktion og levetid af produkterne. Vi er nødt til at tale om værktøjs holdbarhed og levetidsforlængelse, hvis vi som branche vil rykke os. HÅNDVÆRK er det perfekte sted at dele viden, så vi kan gå i den rigtige retning sammen. Og samtidig er det den perfekte platform til også at tale med håndværkerne om værktøjets bæredygtighed. Om hvordan levetidsforlængelse, holdbarhed, reparation og service er en gevinst både for håndværkerne, for os og for miljøet, forklarer Paw Mikkelsen.

   

  FES-2313-4k


    

  Festool på HÅNDVÆRK i København

  Man kan møde Festool på stand 15, hvor håndværkere kan opleve maskiner og løsninger, der fremmer det bæredygtige arbejdsmiljø og høre om levetidsforlængelse, service og reparation, der bidrager til cirkulær økonomi indenfor værktøj. HÅNDVÆRK er arrangeret af teamet bag Building Green.

   

  Danske Malermestres Nyborg Stævnet den 25. og 26. januar

  Festool er også med på Nyborg Stævnet. På stand 25 får malere og malermestre mulighed for at teste blandt andet ExoActive samt de nyeste langhalsslibere med fokus på malernes ergonomiske arbejdsmiljø.

  Anbefalede artikler