<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
fragt
Annonce

Er du på udkig efter unikke vintage møbler?

 • 2023-01-23


  Vi lever i en tid, som elsker at inkorporere en svunden tid i indretning og kultur helt generelt. Gammelt giver sjæl og historie i alle aspekter, og derfor er det helt forståeligt, hvis du også er på udkig efter lige netop det møbel, som skal være centrum i stuen. Det kunne være, at du har fået øje på en smuk, vintage lænestol, som vil være en god tilføjelse til sofaen. Nu kommer det kedelig problem så, for hvordan skal denne sofa komme til dig?

  Måske skulle du overveje kurerkørsel?

  Når det kommer til køb af brugte møbler, er transporten oftest det, der står i vejen for drømmen. Heldigvis findes der metoder, som kan klare dette problem for dig med få klik. Kurerkørsel var før i tiden tilbud på transport, som man skrev sig op til og afventede tilbud på. I dag er det faktisk muligt at få en cirka pris og et tilbud uden at bestille eller afvente noget, og det er næsten sikkert, at der er penge at spare- få det billigste tilbud på en vognmand her. Fragtbilen bestilles af sælger, så møblet bliver hentet og fragtet til køber. Men det er ganske let at lave en aftale og måske slå noget af prisen på møblet, fordi du skal betale for fragten.

  Bidrag til en bæredygtig handel

  Der er mange gode grunde til at købe vintage eller blot brugte møbler, og kurerkørsel sørger for, at det er muligt for disse historiske skatte at cirkulere imellem husstande landet over, så alle nyder godt af det gamle håndværk. Hvis du vælger kurerkørsel, er det også en mere bæredygtig løsning end at køre selv, eftersom dit køb fragtes sammen med andre genstande, der skal samme vej. Det er et supergodt kredsløb, som er værd at overveje, når man sidder og sukker efter datidens skatte derhjemme.

   

  Anbefalede artikler