<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1
Annonce

Elevatorer kan løfte byggeriet til næste niveau

 • IT og ny teknologi
 • Byggeriets udvikling
 • 2021-09-29
 • MR motech har stor erfaring med levering af elevatorer til hoteller og fremhæver især de opgaver, hvor elevatorer skal installeres i eksisterende byggeri som spændende.

  Det er bestemt ikke uden udfordringer at få plads til nye elevatorer i en ældre bygning. Men dette er et område, som MR motech har stor erfaring med og er rigtigt dygtige til ifølge administrerende direktør Morten Raahede.

  Også analysen af hotellets driftsbehov, således at antallet af elevatorer og specifikationerne afpasses med behov og til driftens intensitet, er noget MR motech har stor erfaring med. Dertil også integration med adgangskontrolsystemer, bygningsovervågningssystemer og brandvarsling.

  - Der kan for eksempel også være et ønske om infoskærme i elevatorerne eller om et særligt udseende. Det kunne eksempelvis være, at elevatorerne skal være i overensstemmelse med en særlig finish i receptionen eller resten af hotellet, forklarer han.

  Inddragelse fra begyndelsen giver bedste resultat

  Morten Raahede ved af erfaring, at det kræver en god del tilpasning og justering at designe og montere elevatorer og rulletrapper til eksisterende bygninger.

  Han mener derfor, at det bedste resultat opnås ved at inddrage MR motech i projektfasen, så de kan bringe deres faglighed og erfaring med ind i projekteringen

  - Ofte drejer det sig om plads og styrken i bygningen, så elevatorerne kan monteres. I nybyggerier skal man naturligvis også tænke elevatorskakte i rette dimension med fra begyndelsen.

  Alt dette kan sikres ved tidlig inddragelse, siger han.  De rigtige medarbejdere til opgaven

  MR motech går lidt imod trenden, påpeger Morten Raahede og tilføjer, at virksomheden har deres egne montører, som de selv lærer op. På den måde kan de bedre sikre kvaliteten af arbejdet.

  Ydermere styres montageopgaver og serviceopgaver via app, så MR motech har online overblik over montagestatus og kvalitetssikring på byggepladser hos kunder overalt i Danmark.

  Alt dette kræver naturligvis de rette kompetencer og erfaring, som MR motechs medarbejdere har opbygget over flere år. Flere af medarbejderne har el-teknisk baggrund og har specialiseret sig i styringsteknik, da det kræver mange forskellige kompetencer på en gang for at kunne installere elevatorer korrekt.

  Stort potentiale på boligområdet

  MR motech leverer elevator- og rulletrappeløsninger til en lang række byggerier, der dækker alt fra hoteller til boliger, sygehuse, domiciler og DSB-stationer.

  Der er også fortsat et stort potentiale for at renovere og ombygge ældre etageboliger til tilgængelighedsboliger med elevatorer.

  - Her kan vi byde ind med erfaring og tværfaglig viden, så vi kan hjælpe både under projektering og være en kompetent medspiller under udførelsen, siger Morten Raahede.

  Som så mange andre oplevede MR motech også, at nogle hotelprojekter blev aflyst i begyndelsen af nedlukningen.

  - Men nu kan vi mærke, at det går fremad igen. Og med et fortsat fokus på hoteller kombineret med satsningen på flere boligprojekter har vi fået travlt med adskillige nye projekter siden nytår, siger han.

  Anbefalede artikler