<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
20230901_122213
Annonce

Dorch & Danola inviterer til værktøjsmesse

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • 2024-04-16

  Dorch & Danola glæder sig som altid til at møde en masse værktøjsentusiaster til sin ToolOp messe. Det bliver en lige så fantastisk dag, som det plejer at være ved butikken i Odense – i år er det bare allerede den 3. maj.

  20230901_101454


  En messe for dig, der elsker værktøj

  Hos værktøjsforretningen Dorch & Danola går man ikke ned på fedt værktøj, når der er messer. Det betyder, at der igen i år vil være værktøj, så langt øjet rækker – og det er værktøj fra de største og fedeste værktøjsbrands: Mafell, Milwaukee, Festool, Wera, Bosch, DeWalt og mange flere.

  Der er som altid rig mulighed for at se og prøve værktøjet, og man kan få en god snak med alle værktøjsspecialisterne, der kan vejlede og komme med gode råd.

   

  I år er det altså i maj

  ToolOp foregår i år i maj måned. Messen plejer at ligge i september, men man har valgt at rykke den, da der ikke er så mange andre arrangementer i maj. Hos Dorch & Danola håber man selvfølgelig, at der kommer mindst lige så mange værktøjsinteresserede, som der plejer.

  Igen i år foregår hele herligheden både i et stort telt og i butikken, og der vil bestemt være nok at se på.

  Det er den 3. maj 2024 fra kl. 9-16 på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense.

  Anbefalede artikler