<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Direktør: I starten gik jeg selv hver lørdag og ordnede værktøj
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/51a374e8c81b1d4936d744f02e975566cdca0d17/article/1630927912-e3zjz0j3Billede3.jpg
Annonce

Direktør: I starten gik jeg selv hver lørdag og ordnede værktøj

  • 2021-09-06
    • Tekst af Martin Rønberg

Allerede et år efter opstarten havde MC Diamantskæring fire biler ude at køre, og firmaet har netop åbnet endnu en afdeling i Sønderborg. Hemmeligheden bag Trustrup-firmaets succes er kombinationen af kundefokus og kvalitetsbevidsthed: ”Vi sørger altid for, at tingene er i orden, før vi tager af sted til næste opgave,” forklarer direktør Martin Christiansen.

Med afsæt i over 20 års specialisterfaring startede Martin Christiansen i 2013 MC Diamantskæring, der fra basen i Trustrup på Djursland udfører alle former for diamantskæring og betonboring i hele landet. Firmaet arbejder både for private og erhvervskunder og råder over en omfattende maskinpark, der ud over avancerede skære- og boreværktøjer tæller blandt andet minigraver og minilæsser.


Tryk på renoveringsopgaverne

- Lige nu laver vi mange renoveringsopgaver i København og Aarhus, men også hos de private boligejere har vi mange opgaver. Det drejer sig blandt andet om at skære huller til vinduer, døre og elevatorer, rive vægge ned og skære huller til rør. Vi har masser af erfaring og vil gerne hjælpe kunderne til de bedste løsninger, så vi bruger megen tid på at rådgive dem, fortæller Martin Christiansen og fortsætter:

- Jeg startede firmaet, fordi jeg oplevede, at mange efterspurgte specialister inden for diamantskæring, der kunne levere som aftalt. Derfor er vores model også, at vi altid holder, hvad vi lover, og gør alt, hvad vi kan for at få det til at spille. Og det har været en stor succes.

Billede 2

Høje vækstambitioner for de næste år

MC Diamantskæring havde allerede et år efter opstarten fire biler ude at køre, og firmaet har siden tilføjet yderligere to og netop åbnet afdeling med en servicemedarbejder i Sønderborg. Porteføljen er også udvidet med opgaver inden for kloakering, drænarbejde og udgravning af kældre ud over de oprindelige bore- og skæreopgaver i beton, asfalt, granit, sten, fliser mv.

-Det er vigtigt for mig, at vi ikke vokser mere, end at vi selv kan følge med og altid stadig kan levere den service og kvalitet, som vi er grundlagt på. Men jeg har høje ambitioner og vil gerne udvide endnu mere og have flere kompetencer ind i firmaet. Vi kigger blandt andet på at udvide med en ny lagerhal i nærmeste fremtid, uddyber Martin Christiansen.

Billede 1

Aktive på Bassin 7 og Trøjborg i Aarhus

I øjeblikket arbejder MC Diamantskæring på en række store projekter, der blandt andet omfatter Bassin 7 på Aarhus havn og nye boligbyggerier i Trøjborg. Her er det ikke mindst vigtigt fra starten at have en god dialog med de øvrige parter for at sikre, at kvalitet og tidsplaner overholdes.

- Vi lægger vægt på, at kunderne skal kunne stole på os, og vi gør meget ud af at forventningsafstemme og sikre, at kvaliteten er i orden. Det gælder lige fra afdækning og selve udførelsen af skærearbejdet til rengøringen. Det samme gælder vores værktøj og udstyr: Vi passer på det og sørger for jævnlig vedligeholdelse og reparation. Vi holder os også opdaterede på vores maskiner og benytter kun de bedste maskiner til opgaven. Det er alt sammen med til at sikre, at alt spiller, når vi ankommer hos kunden, forklarer Martin Christiansen og slutter af: 

- I starten gik jeg selv hver eneste lørdag nede på værkstedet og pudsede og olierede værktøj og maskiner, så de var klar til næste uge. Der er vi heldigvis flere i dag, men vi arbejder stadig med fokus på kvaliteten og den gode kundeoplevelse.