<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Bauroc porebeton er til grønne og sunde byggerier

 • Materialer og Løsninger
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Indeklima
 • 2022-09-19

 • Grønne byggerier er i fokus, og vil man nedbringe sit byggeris CO2 udledning og miljømæssige aftryk er porebeton et godt valg. Det er et fleksibelt byggeelement, nemt at forme og med et sundt indre.

  Miljøvenlighed og lille CO2-fodaftryk er byggematerialet porebetons stærke side.

   

  2020-05-07 125119
  S85-B13
   
   

   

  For nylig blev Baurocs porebeton Ecolabel godkendt og kan derfor indgå i svanemærket byggeri. Også i byggerier der går efter DGNB certificering vil porebeton være det rette materialevalg. Ecolabel godkendelsen glæder Arni Ingemar Hansen, CEO i A-Supply og Bauroc Danmark, der forhandler porebeton:

   

  - Porebeton passer til den grønne bølge, der heldigvis er godt i gang i byggebranchen. Materialet er med til at give et sundhedsmæssigt forsvarligt byggeri, der ikke afgiver farlige dampe. Samtidig er selve blokkene fleksible og nemme at forme sin bygning med.

   

  Selvom porebeton er over fire gange lettere end beton, har det en god styrke til at bygge vægge med og bliver oftest anvendt til indervægge i rækkehuse, typehuse og højhuse. Da det er et let materiale, kan man i byggeprojektet spare på transporten og materialebrug. Porebeton er et fornuftigt prismæssigt valg i en høj kvalitet.

   

  På sit miljømæssige regnskab kan man drage fordel af, at porebeton er produceret af materialer fra fabrikkernes nærområder og har et mindre forbrug af udvundne råmaterialer sammenlignet med andre byggeblokke med langt større materialetæthed.

   

   

  Huse der kan ånde

  - Mange huse i dag er jo nærmest plasticposer, man bor i, siger Arni Ingemar Hansen: Jeg synes, at det er så væsentligt for både familier og børn, at man bor i et ordentligt miljø.

   

  Huse med porebetonvægge forbedrer boligens indeklima, da materialet både kan optage fugt og afgive fugt igen. Det gør det svært for råd og svamp at leve på betonen, og den kan ikke dannet skimmelsvampe og andre dårligdomme. Der optager porebeton rigtig meget af de indeklimaproblemer, der kan være i et byggeri.

   

  - Porebeton er ikke et materiale, der hverken går til eller bliver dårligt med årene. Det rådner ikke ligesom træ, eller optager vand som gipsvægge kan. Kommer der vand på en porebeton, mister den ikke styrke, men optager det og afgiver fugten.

   

  20190522_101903
  S121-b07
   
   


  Ung virksomhed med et teknisk fundament

  Ønsker man rådgivning om sit byggeri finder man en velfunderet byggeteknisk viden hos både A-Supply og Bauroc Danmark

   

  - Vi har en teknisk baggrund i byggebranchen og møder forhandlerne med en solid viden om byggeri. Vi ved, hvad vi taler om og går meget op i at give en god rådgivning, fortæller Arni Ingemar Hansen:

   

  - Vores forhandlere kan bruge os og vores tegningsforståelse og beregningsviden. De sender gerne projekterne til os, og så beregner vi alle tegninger og kommer frem med  montagetegninger og beregninger af, hvilke produkter der skal bruges til sagen.

  Vi bruger meget tid på mængdeberegning og hjælper bygherrernes arkitekter og ingeniører.

   

  A-Supply kan desuden tilbyde hjælp til montering og arkitektrådgivning.  

   

  Fandt et hul i markedet til byggebranchen

  I år kan A-Supply fejre 10 års jubilæum.

   

  - Vi fandt et hul i markedet dengang i 2012, siger Arni Ingemar Hansen, hvor vi så en mulighed for at starte en moderne grossistvirksomhed. Det blev A-Supply, der er en hus- og havegrossist. Her er vi de udenlandske fabrikkers salgskontor og servicerer markedet i Danmark.

   

  Nyebro_20180706_150759
  DJI_0529
   
   

   

  A-Supply finder produkter, som udvikles i samarbejde med fabrikken og efterspørges af de store byggemarkeder og trælasthandler i Danmark.  

   

  - Mange fabrikker er gode til at producere, men ikke er gode til at sælge. Samtidig er der mange grossister, der sælger alt for mange varer uden at vide nok om dem.

   

  Arni Ingemar Hansen er altid på udkig efter nye produkter, som forhandlerne efterspørger. I øjeblikket er det tagpap og pudssystemer, han screener fabrikker for gennem EU kontoret for at finde fabrikker, der passer til A-Supply:

   

  - En af vores styrker er at vi har et stort sølager i Korsør havn, hvor vi kan sejle hele skibsladninger ind, 3.500 skibspaller per skib. Idet skibet kan lægge direkte til vores kajlager, har vi en smidig levering og de store transportfirmaer klarer den lokale logistik rundt til byggepladser i Danmark.

  Anbefalede artikler