<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

BÆREDYGTIGT BYGGERI MED BETON

 • BYGGERIETS UDVIKLING
 • 2022-05-06

 • Bosch Beton er forløber for bæredygtighed. Det er vores ambition at formindske miljøpåvirkningen, mest muligt at minimere både vores og vores kunders fodaftryk samt arbejde hen imod en 100 % cirkulær og produktion af vores støttemure uden cement i fremtiden. Takket være vores produkter er vores kunder med til at bygge en bæredygtig fremtid.

  Bæredygtighed og kvalitet

  Bosch Betons støttemure er et bæredygtigt kvalitetsprodukt til byggeri til nu og fremtiden. Støttemurene er fremstillet af bæredygtige råmaterialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. På denne måde mindsker vi miljøpåvirkningen fra vores produkter. Støttemurene udmærker sig ved en lang holdbarhed på op til et hundrede år.

  Bosch Beton exterieur (9)
  Bosch Beton voorraad (4)
   
   

  Så de kan også få et nyt liv i de kommende generationer. Betonbygningselementerne er certificeret i overensstemmelse med de strenge krav, der stilles bl.a. af KIWA/KOMO og Güteschutz. Som en af verdens første producenter af støttemuren har Bosch Beton modtaget CSC guld-certifikatet (Concrete Sustainability Council). Certifikatet viser, at vi producerer betonprodukter på en bæredygtig og ansvarlig måde.

   

  Innovation

  Råmaterialer og produktionsprocesser skal håndteres bevidst. Derfor skal vi hele tiden udvikle os, innovere og være fremtidsorienteret. Det gør vi bl.a. ved at tilpasse vores blandingstyper. Ecomix-blandingen fx udleder 17% mindre CO2 og er mere modstandsdygtig mod syre.

   

  Vores endelige mål er at producere støttemure helt uden cement. Cement kan imidlertid ikke erstattes uden videre. Derfor har vi udarbejdet en trinvis plan for at starte med at producere uden cement. Med henblik herpå samarbejder vi med andre producenter og virksomheder i produktionskæden.

   

  020

   

  Vi har bl.a. investeret i en ny armeringsmaskine, der laver alting nøjagtigt efter mål. Vi sparer også penge, fordi vi ikke behøver at kassere noget. Sidste år udvidede vi lagerbunkerne yderligere. Således er det muligt at lagre endnu flere forskellige materialer til produktionen. Det drejer sig bl.a. om sand, grus, granit, samt murbrokker og andet restmateriale fra kunder.

   

  Læs mere om, hvordan du bygger bæredygtigt med beton

   

  Anbefalede artikler