<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
DJI_0598
Annonce

Arktisk acceleration: Nordisk Fundering er klar til sæsonen i Grønland

 • Byggeriets udvikling
 • Nordatlantisk Byggeri
 • Byggepladsen
 • Anlæg
 • Virksomhedsnyt
 • Veje og Infrastruktur
 • Landskab
 • Klimasikring
 • Den effektive byggeproces
 • 2024-04-08

  Med erfaringen, kompetencerne og udstyret tilbyder Nordisk Fundering at være samarbejdspartner på at udføre kerneboring i Grønland og resten af Arktis henover sommeren, som er sæsonen for borearbejde på den nordlige halvkugle.

  Nordisk Fundering besidder solid ekspertise inden for kerneboring, ankerboring og andre funderingsopgaver. Fokus er på effektive processer og tæt dialog med kunden i alle projektets faser. Man er dedikerede til at finde de rette løsninger og sikre en ansvarlig og bæredygtig udførelse af projekter for samarbejdspartnerne.

  Specialfundering – uanset hvor

  Ved boreopgaver i fjerne og isolerede områder er det afgørende, at maskinerne er robuste og af høj kvalitet for at kunne håndtere de komplekse opgaver. Derfor har Nordisk Fundering investeret i nogle af markedets mest avancerede maskiner, hvilket giver mulighed for at bore i store dybder og overvinde tekniske udfordringer. Med evnen til at bore ned til minimum 1100 meters dybde i permafrosten, er man fuldt rustede til at tackle enhver opgave på den nordlige halvkugle.

  Nordisk Fundering har allerede afsluttet de første to projekter på Grønland, hvor man udførte kerneboringer på forskellige lokationer i samarbejde med DTU. Transport, planlægning og arbejdsomhed er nøglen til, at det lykkes. Og virksomheden sørger for det hele.

  Næste stop er Sverige, Norge og Finland, hvor man snart påbegynder boringer. Kapaciteten er selvfølgelig til at håndtere flere projekter.

  Ny i klassen, men ikke i branchen

  Nordisk Fundering har hurtigt samlet et hold af erfarne medarbejdere, hvor de drivende kræfter inden for kerneboring i Arktis har mere end 35 års erfaring. Med 15 sæsoner i Grønland, er man velrustede til at håndtere de opgaver, kunderne måtte have. Et omfattende netværk gør funderingsvirksomheden i stand til at tiltrække dygtige og erfarne borebisser fra hele verden.

  Selvom man er et nyt firma, har alle i Nordisk Fundering rødder i virksomheder med lange og stolte traditioner inden for den danske funderingsbranche. Et samarbejde med Nordisk Fundering betyder derfor en kombination af traditionelle dyder og nytænkende tilgange, hvor ansvarlighed er en central del af processen og forretningen.

  DJI_0305
  DJI_0393
   
   


  En vision for en mere bæredygtig byggebranche

  - Ambitionen er at tiltrække de bedste talenter inden for den danske funderingssektor og skabe en virksomhed, der kan gøre en forskel, fortæller Jesper Schack Fønss Bach, administrerende direktør for Nordisk Fundering og tilføjer:

  - Min ambition er at præge byggeerhvervet i en mere bæredygtig og inkluderende retning. Det tager tid, men så længe vi indtænker det i vores strategi og de valg vi træffer, rykker vi os hver dag. Lige fra LCA-beregninger til flere firmabiler og maskiner på El.

  - Vi skal derudover fokusere på det hele menneske og være forgangspersoner inden for moderne ledelse med fokus på kunder og projekter. Vi håber at kunne påvirke leverandører og kunder til at vælge de muligheder, så vi sikrer en bæredygtig fremtid, siger Jesper.

  Vi har musklerne til alle opgaver

  2 nye top moderne Helli portable borerigge  X-10 Tactex Base Drill

  Tier 4 Cummins Turbo Diesel 180 Horsepower 4 cylinder

  45,000Lbs pull back double ram

  45 to 90 degree operational angles

   

  Anbefalede artikler