<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
aluflam-nyhed-uge-13-786
Annonce

Aluflam facadeløsning optimerer læringsmiljøet på Prins Henriks Skole

 • Materialer og Løsninger
 • Tag og Facade
 • 2024-03-26
 • Aluflam står bag facader, vinduer og døre til den nye Prins Henriks Skole. Sammen med prop-techfirmaet ChromoGenics har Aluflam leveret en specialløsning, der lever op til stramme krav til energi-  og varmeregulering.

  Stramme energikrav, pladsbesparende solbeskyttelsesløsninger og en ambition om at nedskalere HVAC-systemet var blandt kravene til Aluflam, da der skulle leveres facader, vinduer og døre til nybyggeriet af Prins Henriks Skole – den tidligere franske skole på Frederiksberg.

  Aluflam gik sammen med det svenske prop-tech-firma ChromoGenics om en specialløsning, der kunne leve op til kravene. Med virksomhedens ConverLight – en elektrokromisk glaslamel, fik Aluflam designet og leveret facader og vinduer, der regulerer varmestråling ved at blokere op til 90 % af solvarmebelastningen.

  En løsning, der sikrer et behageligt lærings- og arbejdsmiljø for elever og lærere uden at gå på kompromis med dagslyset.

  Se facade løsningen til Prins Henriks Skole I Aluflams video her

   

  Fordele ved løsninger fra Alufam

  - Aluflam producerer standard- og specialløsninger i glas og aluminium indenfor byggeri, offshore, marine og transport.
  - Er eksperter i specialløsninger, der passer til projektet – og finder med samarbejdspartnere den løsning, der indfrier alle projektets krav.
  - Råder over hele værdikæden med egen ekstruderingsfabrik i Litauen– og kan derfor garantere at løsningen leveres til tiden.
  - Over 25 års erfaring i brandklassificeret glas- og aluminiumskonstruktion med klasse E 15 til EI 120.

   

  Læs mere om Aluflams produkter lige her

   

  Hos Alufam er specialløsninger standard – det har de været i 80 år

  Aluflam er en familieejet koncern, som i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører og tekniske eksperter udvikler og producerer standardprodukter og avancerede specialløsninger i glas og aluminium indenfor bl.a. byggeri, offshore, marine og transport.

   

  Med afsæt i 80 års erfaring sikrer virksomheden, at æstetik og funktionalitet går hånd i hånd med krav og standarder til sikkerhed, energi, miljø og økonomi.

  Som en af verdens førende producenter af aluminiumsløsninger råder Aluflam over hele forsyningskæden – fra ekstrudering af råaluminium over skæring, bukning og pulverlakering til samling og levering af færdigt produkt – på egne faciliteter i Danmark, USA, Australien og Litauen.

   

  Virksomheden er ISO-certificeret på produktion og anvender udelukkende certificerede leverandører af råvarer, som lever op til tidens krav om bæredygtighed bl.a. gennem det kulstoffattige og genanvendte aluminium - Hydro CIRCAL. Koncernen råder over egne test-faciliteter til kontrol af brandmodstand samt andre krav fra kunder samt nationale og internationale myndigheder.

   

  Ud over de mange klassiske non-fireratede produkter tilbyder virksomheden brandsikre konstruktioner fra brandklasse E 15 til EI 120. I mere end 30 år har Aluflams brandsikre løsninger bidraget til at øget sikkerhed til lands, til vand og i luften.

   

  Yderligere information

  Kontakt Aluflam for at høre om specialløsninger i glas og aluminium.

  Anbefalede artikler