<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Stue - akustikpanel Eg_1920
Annonce

Stue akustikpanel

Akustikpaneler – bæredygtigt design – med kunden i fokus

 • 2023-01-11

  FOG & VENØ A/S er en af verdens største producenter af lamelbaserede akustikpaneler til væg og loft. Eventyret startede i 2019 som Acupanels International ApS. I 2022 skiftede firmaet navn til FOG & VENØ, og det velkendte brand Acupanels videreføres nu under brandet BY VENØ.

  FOG & VENØ A/S har egenproduktion og udviklingsafdeling i Aulum, lige uden for Herning med 6.700 m2 nyopført kontor og produktionshaller til rådighed. At udviklingen for virksomheden går stærkt, ses tydeligt. Faktisk er der allerede nu taget første spadestik til et ny højlager på ca. 2.000 m2, som forventes færdig ultimo 2023.

   

  Med det nye domicil har man gjort det muligt for designere, arkitekter og bygherrer, at komme med ind i udviklingsafdelingen, hvor de sammen med udviklingsteamet har mulighed for at lege med de mange overflader og materialer – og sammensætte unikke løsninger.

   

  Lobby med brandhæmmende akustikpanel valnød_800Lobby med brandhæmmende akustikpanel valnød
  Stue med himalaiya stenpanel_800Stue med himalaiya stenpanel
   
     Øget fokus på projektmarkedet

  FOG & VENØ A/S har fra starten af 2023 øget sit fokus på projektmarkedet, hvor de som en af de få producenter på markedet kan tilbyde et B s1, d0 brandgodkendt akustikpanel, designet specielt til projektmarkedet. Der er konstant fokus på at følge udviklingen af nye produkter. Arbejdet med at få Svanemærket deres akustikpaneler er i fuld gang, ligesom der også arbejdes på at få LCA på alle paneler, samt EPD på deres B s1 d0 akustikpanel.

   

   

  Passion for håndværket

  Langt størstedelen af de færdige akustikpaneler eksporteres til byggemarkeder i Skandinavien, Europa, UK samt Nordamerika. Det betyder tilpasning til forskellige sprog og kulturer, mens produktets kvalitet er den samme. Der er en særlig passion for produktet, hvilket mærkes tydeligt hvis man går en tur rundt i produktionen, hvor alt kvalitet kontrolleres og pudses efter i hånden, inden panelerne bliver pakket ind og lagt på specialpaller, så de er beskyttet under transport. Direktør Karl Frank Venø Nielsen udtaler: 

   

  - Vi eksporterer så store mængder til udlandet, at vi ikke har råd til reklamationer. Derfor har vi så stort fokus på aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

   

  Udvikling – en del af hverdagen

  Pt. rummer det totale sortiment i BY VENØ ca. 45 modeller, men i virkeligheden er det reelle tal langt højere. Med investeringen i eget olieringsanlæg er alle muligheder åbne – og er det ikke nok, kan der i virksomhedens showroom ses alt fra paneler i sten fra Himalaya til alverdens farver i laminat og linoleum.

   

  Familieejet virksomhed med omtanke for eftertiden

  En vigtig del af FOG & VENØ er det store fokus på miljø og bæredygtighed. Det ses tydeligt i nyudviklingen af produkter. Fx har dette arbejde affødt et helt nyt produkt baseret på gamle kunstgræs fodboldbaner. Ikke blot giver det mulighed for at få et stykke af sin hjemmebane op på væggen, samtidig sparer man miljøet for anseelige mængder CO2.

  Vaerelse med akustikpanel eg paa fodboldbane filt 800Værelse med akustikpanel - eg på fodboldbane filt  Planen for fremtiden er ifølge direktør Karl Frank Venø Nielsen simpel:

   

  - Vores DNA hviler på vores store passion for skandinavisk-inspireret design og høj kvalitet i bæredygtige materialer – og vi arbejder hver eneste dag på at forblive den innovative danske virksomhed, hvor menneskelige værdier, ambitioner, kreativitet og bæredygtig vækst går hånd i hånd.

  Anbefalede artikler