<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
ahlsell-top

Ahlsell og Uponor går sammen om gode vandløsninger

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggeriets udvikling
 • Anlæg
 • Værktøj
 • Virksomhedsnyt
 • Klimasikring
 • 2024-05-14
 • | Af Redaktionen
 • Teknikforhandler Ahlsell løfter sløret for et nyt partnerskab med rørproducenten Uponor, så man kan tilbyde sine kunder et bredt sortiment af løsninger til vandhåndtering.

  Hos Ahlsell, der er førende forhandler inden for tekniske installationer, er man begejstrede for sit nye partnerskab med Uponor, der udvider sortimentet med Unopors velkendte løsninger.

  - Hos Ahlsell vil vores kunder fremover kunne finde alt, hvad de har brug for inden for Uponors kloak-, regnvands-, og drikkevandsløsninger. Fra hele palletten af standardrør og fittings til tanke og brønde, kan vi nu også levere komplette og skræddersyede Uponor-løsninger, der opfylder specifikke krav og behov. Især inden for områder som skybrudssikring og rensning af afstrømmende regnvand kan vi tilbyde Uponors skræddersyede løsninger til klimasikring.

  - På drikkevandsområdet, kan Ahlsell tilbyde Uponors specialdesignede løsninger, der garanterer borgerne renere vand og minimerer vandspild, fortæller Flemming Nielsen, salgsdirektør for VA hos Ahlsell i en pressemeddelelse.

   

  Adgang til de nyeste teknologier

  Ahlsell kan nu være i front med at tilbyde de nye teknologier til håndtering af vand fra Unopor Infra, der er ledende på markedet inden for underjordisk infrastruktur. Partnerskabet gør det muligt for Ahlsell at holde sine kunder opdaterede på de allernyeste tilgang på vandhåndtering.

  Uponor deler Ahlsells vision om at ville bidrage til en mere bæredygtig fremtid og produkterne er produceret med fokus på den grønne omstilling. Dette omfatter både Uponors ISCC Plus-certificerede fabrikker til dokumentation med miljøcertifikater. Derved er kunderne sikret et udvalg af produkter med formindsket CO2-aftryk. Kunderne kan finde dokumentation for det miljømæssige aftryk på produkterne i  Ahlsells webshop, hvilket gør det nemmere at vælge et mere grønt produkt.

  - Uponor og Ahlsell deler visionen omkring den bæredygtige agenda, hvilket er meget afgørende for Uponor. Dette vil ikke kun styrke Uponors position inden for branchen, men det vil også åbne op for en mere effektiv og omkostningseffektiv forsyningskæde. Alt i alt ser vi dette samarbejde som en win-win-situation, der vil skabe værdi både for Uponor og for vores kunder, siger Søren F. Rasmussen, salgschef hos Uponor Infra.  

  Uponors produkter kan allerede fås i Ahlsells logistikcenter i Billund. Samarbejdet gør, at virksomhederne kan levere effektive løsninger og give faglig sparring til kunder indenfor industrien og byggeriet, både på større eller mindre projekter.  

  Anbefalede artikler