<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Test2_2

Andreas Simonsen viser bukserne frem på Refshaleøen, hvor han er i gang med en spændende opgave.

Test af arbejdsbukser fra F. Engel: Håndværkere skal også se godt ud!

 • Byggepladsen
 • Beklædning
 • Test af værktøj, varevogne og udstyr
 • 2021-05-17
 • | Af Alexander Tengbjerg

  Bygge- & Anlægsavisen tester mere end bare sprøde håndværkervogne og splinternyt værktøj. Fremover vil man også kunne blive klogere på de nyeste trends indenfor arbejdstøj. Denne gang har de helt nye X-treme stræk arbejdsbukser fra F. Engel, været på besøg hos både murere og tømrere.

  Ideen bag de nye strech-bukser fra F. Engel er simpel: Arbejdsbukser skal være behagelige, praktiske og se pæne ud.

   

  Vi har både haft murere og tømrere til at teste bukserne og de vakte stor begejstring:

   

  - Vi kender det jo alle. Føler man sig utilpas i sit tøj, føler man sig næsten forkert placeret. Jeg vælger altid tøj der har et moderne snit. Selvfølgelig skal det også være praktisk, men det betyder jo ikke at det skal være grimt. Jeg skal jo som selvstændig ud i kundernes private hjem og sælge mig selv ind til dem. Tøjet er derfor vigtigt for min og min virksomheds udstråling, fortæller Andreas Simonsen, der er selvstændig tømrer. Han fortsætter:

   

  - Jeg syntes at bukserne har været behagelige og det er utrolig rart at der er stretch i. De monterbare lommer var jeg lidt skeptisk overfor i begyndelsen. Sådanne systemer fungerer sjældent i praksis. Men de sidder ordentligt fast og det har faktisk være rart at kunne tage dem af og på. Der er faktisk ikke så meget at sige om de her bukser. De er behagelige, praktiske og slidstærke. Det er godt at udvalget af arbejdstøj til os håndværkere er blevet større. Der findes stretch-alternativer, men stoffet er sjældent godt og kvaliteten svinger meget. Så det har været en fornøjelse at prøve de her bukser. Og der er altså blevet godt brugt bare i den tid jeg har haft dem!

   

  Fengeltest2

   

   

  God bevægelse

  Bukserne var også kommet forbi vores murer Lasse Hald, der er indehaver af Jysk Skridsikring:

   

  - De er behagelige og det er virkelig rart endelig at have fået nogle ordentlige arbejdsbukser med stretch. Dem har jeg godt nok savnet. Når man bevæger sig hele tiden, er det her superrart. Jeg tænker da, at især en tømrer, der kravler rundt på nogle terrasser eller en taglægger ville være glade for dem her. De giver sig meget, men heller ikke for meget så man har heller ikke den store fare for at få en håndværkerrøv i dem, griner Lasse og afslutter:

   

  - Der er også de lommer man skal bruge og jeg har selv været glad for den ekstra lomme, der kan klikkes af og på. Jeg har ikke altid så meget med mig så det er rart at man ikke altid skal rende rundt med de store slingrende lommer. Det er bare et godt påfund. Når jeg skal have pænt tøj på efter arbejde, altså mit civilisttøj, har jeg valgt bukser med stretch, så jeg vil da også foretrække det i mit arbejdstøj også.

   

  Fengeltest3

   

  Om bukserne:

  • Slidstærk og åndbar metervare
  • Bomuld på indersiden for maksimal komfort
  • 4-vejs stræk for bedre pasform og større bevægelsesfrihed
  • Knælommer forstærket med CORDURA
  • To indstillingsmuligheder til knæpude
  • Ergonomisk formet knæparti
  • To brede velcrostropper i livet for let montering af værktøjsholder
  • Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

   

  Tak til

  Lasse Hald er indehaver af Jysk Skridsikring og er uddannet murer. Når ikke han tager rundt i hele landet for at skridsikre, arbejder han hos Jeudan for at holde murergerningen ved lige.

  Andreas Simonsen er selvstændig tømrer og udfører alle slags opgaver indenfor tømrer og snedkerfaget.

   

  Anbefalede artikler