<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
LeBOCK
Annonce

Sikkerhedsfodtøj i høj kvalitet

 • Byggepladsen
 • Beklædning
 • 2021-05-10

  LeBOCK er stedet hvor man får den bedste kvalitet til meget rimelige priser. Her betaler man ikke for dyr markedsføring og fordyrende mellemled. Til gengæld får man høj service, stor viden inden for professionelt fodtøj og levering fra dag til dag.

  LeBOCK Fodtøj har i mere end 25 år været leverandør til både større offentlige institutioner og til flere brancher inden for den danske industri. Så uanset hvilken type fodtøj der er behov for, så hjælper LeBOCK ens virksomhed til de rette valg.

   

  Endvidere har de Merinoulds undertøj i meget høj kvalitet. Produkter der kan bruges hele året rundt. Så skal alle ens medarbejdere holde varmen året rundt.

   

  Hos LeBOCK kan man oprette en firmaaftale, og derved opnå rabat på køb til ens medarbejdere. Ved kontakt til Lene Bock fra LeBOCK kan man få et godt tilbud allerede i dag. De opretter login til LeBOCK.dk hvor man trykt kan bestille fodtøj når det passer en. Men man er også altid velkommen til at kontakte dem på telefon eller mail.

   

  Hvis man bruger rabatkoden ”Byggeanlæg”, får man 15% rabat på alle varer, der ikke allerede er nedsatte.

   

  Anbefalede artikler