<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> MAX AK1260E højtrykskompressor fra ITOOLS: Gør højtryksværktøjet mobilt og fleksibelt
MAX AK1260E højtrykskompressor fra ITOOLS: Gør højtryksværktøjet mobilt og fleksibelt

MAX AK1260E højtrykskompressor fra ITOOLS: Gør højtryksværktøjet mobilt og fleksibelt


MAX-kompressoren fra ITOOLS er særdeles kompakt og har med sine 2 tanke en samlet luftvolumen på 8,6 L. Takket aluminiumstanken er kompressoren en letvægter på kun 16,2 kg og kan derfor let transporteres rundt på byggepladsen. Hertil vil alle på byggepladsen nyde godt af den takket være dens ”silent mode”, hvor omdrejningerne reduceres til 1.600 RPM.

Testpanelet har tidligere testet MAX højtryksværktøjet fra Itools. Nu er tiden så kommet til at bedømme den kompressor, der leverede energien til de højeffektive hurtigskydere.

 

- Den er godt nok lille. Det er jo nemt at have den her med sig, siger Tobias Preilev, da han samler kompressoren op.

 

- Larm er der heller ikke meget af med den her. Den jeg selv har stående derhjemme bryder alle arbejdsmiljøregler, siger Peter Johnny Hansen.

 

 

- At der er hele fire udtag, er også et stort plus. Så kan man jo køre med alt sit trykluftsværktøj på én gang, eller være flere i gang samtidigt, fortæller Thomas Lomborg.

 

- De fire udtag er jeg også svært tilfreds med, og vægten er også på et godt niveau. Så føler man ikke, at man går for meget på kompromis med fleksibiliteten. Jeg er jo selv glad for at arbejde med batteri, men er udmærket klar over, at højtryksværktøj bare kan yde mere. Så jeg syntes at kompressoren og højtryksværktøjet vi har testet, giver en fin mellemvej, hvor man både har lidt fleksibilitet, og samtidigt får al den power man kunne ønske sig, afslutter Peter Johnny Hansen.

 

Tekniske Specifikationer:

Vægt: 16,2 kg

Max. arbejdstryk: 34 bar

Motorkraft: 2 HK

Strømforsyning 230 V / +/- 10% 50 Hz +/- 1%

Cylindre: 2 stk

Omdrejninger 2.800 rpm/1.600 rpm

Tank volumen: 8,6 L

Støjniveau LWA: 86 dB (A)/ 81,6 dB (A)


Bygge- & Anlægsavisens håndværkerpanel

Peter Johnny Hansen er faglærer på Roskilde Tekniske Skole og er også skolens Skills- og talenttræner. Han er uddannet møbel- og bygningssnedker og har blandt arbejdet i Norge og Gaza. Hans mål er at uddanne Danmarks bedste bygningssnedkere.

 

Steffen Slott Jørgensen er i gang med at uddanne sig til bygningssnedker på Roskilde Tekniske Skole, hvor han også er en del af Skills-holdet. Hertil er han i lære hos Hoffmann, hvor han håndterer vidt forskellige opgaver, hvilket har været med til at give ham en bred håndværksmæssig forståelse.

 

Thomas Lomberg er blikkenslager og udlært i 1994. Han laver alt inden for VVS-arbejde og er tilknyttet små og store projekter. Han er ansat i CG Enterprise, der siden 1927 har håndteret en bred vifte af opgaver i forbindelse med VVS-arbejde, hovedentrepriser såvel som tekniske storentrepriser og fagentrepriser.

 

Tobias Preilev er i lære hos Hoffmann, hvor han startede som arbejdsdreng. Han er sidenhen startet på uddannelsen som bygningssnedker, og er ved at blive kørt i position til at kunne blive en del af Roskilde Tekniske Skoles Skills-team.

 

Lasse Hald er indehaver af Jysk Skridsikring og er uddannet murer. Når ikke han tager rundt i hele landet for at skridsikre alt fra parkeringspladser til spaområder, arbejder han hos Øens Murerfirma for at holde murergerningen ved lige.

 

En stor tak til STARK på Frederiksberg for at stille deres lokaler til rådighed for Bygge- & Anlægsavisens testpanel