<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
110879_1

Johannes Fog A/S kan fejre 100-års jubilæum

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2020-09-02
 • Trælast- og byggecentervirksomheden, Johannes Fog A/S, fejrede 1. september 100-års jubilæum. Jubilæet har givet anledning til at se sig tilbage og samtidig gøre status over, hvad de næste 100 år skal føre med sig.

  Johannes Fog A/S fejrer 100 år den 1. september 2020. Den traditionsrige trælast- og byggecentervirksomhed blev grundlagt i 1920, hvor Fog fra adressen på Rolighedsvej i Lyngby hjalp både professionelle og private med at komme i mål med deres byggeprojekter. Meget vand er løbet gennem åen i løbet af de forgangne hundrede år. Mest iøjnefaldende er, at mens det oprindelige trælast- og byggecenter stadig er at finde i Lyngby, har virksomheden udvidet med forretninger både i Farum, Fredensborg, Helsinge, Herlev, Hørsholm, Kvistgård, Ølstykke og Vordingborg.

   

  Selvom Fog er gået fra at være Lyngbys lokale trælast- og byggecenter til nu at være repræsenteret overalt i Nordsjælland og Vordingborg, er det stadig de oprindelige dyder, der gennemsyrer den traditionsrige virksomhed. Nemlig en uformel omgangstone, gensidig respekt, et åben dør-princip og vigtigst af alt et kompromisløst ønske om at drive en ordentlig og anstændig virksomhed. Dyder der, hvis du spørger administrerende direktør Carsten Ludvig, stadig gennemsyrer virksomheden, og som kan forklare, hvordan Fog stadig er en relevant leverandør til Danmarks næststørste erhverv den dag i dag.

   

  - Siden tidernes morgen har det været en del af vores DNA at gøre os umage for både vores kunder, medarbejdere, leverandører og lokalsamfundet, og behandle alle med respekt. Lige meget om man er privat eller professionel, har vi altid stået fast på at levere kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vores speciale er mennesker. Vi har kørt interne projekter, lederkurser og fagdage alene med det fokus at tale mennesker, respekt og relationer. Det er dem, vi investerer i, og det er det fokus, der har holdt os konkurrencedygtige og i sidste ende har gjort, at vi står så godt i dag, og er klar til 100 år mere, siger administrerende direktør i Fog, Carsten Ludvig.

   

   

  Gør sig klar til fremtiden

  Trods de 100 år på bagen, er der dog ingen tegn på alderdom. Tværtimod. Spørger man administrerende direktør Carsten Ludvig, er Fog en frisk jubilar med et skarpt blik for tidens tendenser. Med en god blanding af tradition og innovation er Fogs koncept klar til at tage hul på de næste 100 år, hvor ambitionerne fortsat er store.

   

  - Fog holder i længden. Det har alle dage været vores indgangsvinkel til at drive forretning. Lige fra anciennitet hos medarbejdere, til de langvarige kunderelationer samt vores fokus på hele tiden at drive en tidsvarende og kvalitetsbevidst forretning. Vores mål er at blive den foretrukne partner for kunder, medarbejdere og leverandører, der ønsker kvalitet og service indenfor byggematerialer og boligartikler, og det gør vi os umage for at lykkes med. Kigger vi tilbage, er der sat mange både fysiske og digitale initiativer i søen over de sidste 10 år, for fortsat at holde fast i, at Fog skal være en sund og stærk virksomhed, og vi har ikke planer om at sænke tempoet lige foreløbig, siger Carsten Ludvig.

  Anbefalede artikler