<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Jacobi Tegl A/S sætter fokus på 3 unikke produkter

 • Materialer og Løsninger
 • 2020-03-03

 • De unikke produkter er den nye overflade Silkeglaseret Vulkansort. Hertil kommer Z5 Classic – den moderne Vingetegl. Og sidst men ikke mindt: J11v – den mest fleksible tagsten på det danske marked.

  Jacobi Tegl A/S ville have introduceret en helt ny overfalde på BYGGERI’20. Selvom messen er udskudt er nyheden fra Jacobi Tegl dog stadig værd at se nærmere på.

  Den nye overflade kommer til at hedde Silkeglaseret Vulkansort og vil i første omgang være at finde på tagstens-modellen J13v. Det særlige ved denne overflade er hårdheden man har ved en glasur, men med en glansværdi på kun 16, kan den anvendes i mange områder, der måske har restriktioner i forhold til glaseret overflader.  

   

  Z5 Classic er tagstenen til dem, der vil have det gamle udseende som ved en Vingetagsten, men tætheden af en falstagsten. Så her slår man 2 fluer med et smæk. Z5 Classic produceres i lys og mørk naturrød, men kan også laves i overfladen grå-dæmpet mellem, som har en dyb sort farve med lidt spil i.  Z5 Classic er meget velegnet til renoveringsopgaver.

   

  J11v flad falstagsten er pt. nok den mest fleksible tagsten på det danske marked. Den kan skydes i lægteafstand op til 32mm, og i dækbredde 6mm. Det gør, at den kan bruges på næsten hvilken som helst størrelse tag. Mængden af farver er også blevet udvidet, så antal farvemuligheder i dag er oppe på 18.

   

  Alt dette kan man få meget mere viden om, ved at besøge Jacobi Tegl A/SBYGGERI’20 stand D-5820.

   

   

  Anbefalede artikler