<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> IT-Messe 2020: Implementering af IT vinder giver stadig udfordringer
IT-Messe 2020: Implementering af IT vinder giver stadig udfordringer

IT-Messe 2020: Implementering af IT vinder giver stadig udfordringer


Dansk Byggeris IT-analyser viser, at flere bygge- og anlægsvirksomheder investerer i IT-værktøjer, såsom økonomisystem, elektronisk fakturahåndtering, tidsregistrering, kvalitetssikring og tegningsprogrammer. Men ifølge Martin Profit Jakobsen, adm. direktør hos BASIT, får virksomhederne derfor ikke altid får det maksimale ud af deres investeringer.

Dansk Byggeri IT-Messe den 4. februar i Taastrup og den 5. februar i Aarhus kunne man opleve hvordan IT er blevet en del af værktøjskassen hos rigtig mange bygge- og anlægsvirksomheder. Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri kan se, at flere og flere medlemmer investerer i IT.

 

- De allerforreste er superdigitale og i den grad klar til det digitale samarbejde; gravemaskiner er udstyret med GPS, planlægningen sker i avancerede programmer og dokumentation sker via droner og skarp fotodokumentation, fortæller han.

 

Samme udvikling mærker man hos BASIT, der har rådgivet håndværks- og entreprenørvirksomheder i IT de sidste 12 år.

 

- Vi kan se, at rigtig mange virksomheder har købt IT-værktøjer, der kan hjælpe dem med at gøre hverdagen lettere og arbejdsprocesserne mere effektive, siger Martin Profit Jakobsen, adm. direktør hos BASIT, som til gengæld oplever, at det kan være svært ude i virksomhederne at se sammenhængen mellem de forskellige IT-værktøjer, og at virksomhederne derfor ikke altid får det maksimale ud af deres investeringer.

 

 

 

Dansk Byggeri IT-messe 2020, der arrangeres af BASIT og Dansk Byggeri, kunne man derfor ikke kun se, hvilke nye, smartere og bedre it-løsninger, der findes på markedet. I år kunne man også få hjælp til, hvordan man får det største udbytte af værktøjerne – både dem man allerede har købt, og dem man overvejer at købe

 

Nye og smartere it-løsninger

Hvis man vil være med på den digitale bølge og dermed fremtidssikre sin forretning er Dansk Byggeris IT-Messe 2020 et godt sted at starte, fordi man netop kan få hjælp til, hvordan man skal gribe processen an. Det er aldrig for sent at komme i gang med at implementere IT-værktøjer.

 

- IT-værktøjer kan hjælpe med at effektivisere arbejdsprocesser og dermed sikre, at virksomhederne også er konkurrencedygtige i fremtiden. Derfor var det rart at se så mange medlemmer lægge vejen forbi, siger Michael H. Nielsen.

 

Anbefalede artikler