<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
289-1

Special Award-vinderen, danske Stemas omgivet af de øvrige internationale prismodtagere ved jubilæumsfesten i Reichertshofen. Stemas-direktør Robert Kjærgaard i midten med det flotte trofæ.

Internationalt skulderklap fra maskinkæmpe til dansk importør

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • Virksomhedsnyt
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Kraner, lifte og arbejdsplatforme
 • 2023-09-26

  Da den tyske maskinkæmpe Wacker Neuson fejrede 175 år, kunne den den danske importør Stemas A/S gå hjem med en af aftenens fineste priser.

  289-2Wacker Neuson Special Award 2022 – den kom med i Stemas-folkenes bagage hjem til Danmark


  Stemas A/S fik sig noget af en overraskelse, da den tyske maskinkæmpe Wacker Neuson fejrede 175 års-jubilæum i sit tyske domicil i Reichertshofen. Sammen med andre  forhandlere fra Europa, Mellemøsten og Affrika var de inviteret til fest med demoshow, rundtur på fabrikken, konkurrencer og prisuddeling.


  Helt uventet blev Stemas’ direktør Robert Kjærgaard kaldt på scenen for at modtage maskinproducentens Special Award. Prisen gives til en forhandler, som har været en særlig engageret og værdsat partner for Wacker Neuson-gruppen gennem mange år, og som har gjort en ekstraordinær indsats.

   

  Til alle i Stemas

  - Jeg troede faktisk, at prisoverrækkelsen var overstået, da fire andre priser var overrakt til nogle af vores forhandlerkolleger fra andre lande. Så viste det sig, at man havde gemt den særlige Special Award til sidst. Og den fik vi så hos Stemas. Den er helt klart et skulderklap til os alle i Stemas, og den animerer os naturligvis til at fortsætte det gode arbejde, siger Robert Kjærgaard.


  Den danske importør har lagt en ekstraordinær indsats, som man kan se ud af de tørre tal. Stemas præsterede det bedste styksalg af maskiner i 2022 og var største forhandler også på omsætningen med ikke mindre end 35 millioner euro – godt og vel 260 millioner kroner.


  Før Neuson Kramer Baumaschinen i 2007 fusionerede med Wacker Construction Equipment og blev til Wacker Neuson, var Stemas forhandler af Neuson-maskiner i Danmark, Norge og Sverige. Siden fik Stemas et andet maskinmærke i nogle år, men det gamle bekendtskab med Wacker Neuson blev genoplivet i starten af 2021, da Stemas med stor succes igen tog tøjlerne på det danske marked.

  Anbefalede artikler