<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
messe_top

Udstillere i lange baner er i vente på næste års E&H-messe

Messe med entreprenørmaskiner på den store scene

 • Byggepladsen
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2023-09-22
 • | Fotos af MCH/Tony Brøchner
 • Den store fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen: E&H - Entreprenør & Håndværk vender tilbage i 2024. Messen er populær for sine muligheder for demokørsel og prøve al grejet af. Her står maskinerne ikke bare i et hjørne.


  E&H-Entreprenør & Håndværk er den eneste messe med fuld fokus på entreprenørmaskiner, og udstillerne glæder sig allerede til næste års messe. Det er en messe, hvor der hele tiden er aktiviteter og man kan lide at netværke og få en god snak til højre og venstre, forlyder det. Klaus Meldgaard, der er afdelingschef i Meldgaard Handel siger:

   

  - Over årene har messen udviklet et helt særligt DNA. På messen er der live-demonstrationer af tunge entreprenørmaskiner, så der er dieselduft og støv til næsen, selv om vi er i gang med en omstilling til flere og flere hybride maskiner på strøm. Andre messer har lidt entreprenørmaskiner i yderområderne, men E&H-messen er en fuldblods-entreprenørmesse, der trækker folk til fra blandt andet genvindings-, nedrivnings-, råstof-, miljø- og affaldsindustrien.

   

  Nedbrydningsvirksomheden Meldgaard Handel medbringer neddelere, knusere, sorteringsanlæg og opstakkere, og i virksomheden glæder man sig til at opleve det kick, det giver, når man kommer i dialog med nye kunder.

   

  messe2

   

  Demokørsel sår frø hos kunderne

  For maskinproducenten Hydrema Danmark er det især muligheden for at prøve kræfter med alle maskinerne, der trækker folk til, fortæller Allan Mølgaard, der er marketing- og udstillingskoordinator i Hydrema Danmark:

   

  - Det er en arbejdende messe og den eneste messe med mulighed for demokørsel - og netop demokørsel er vigtig for at kunne vise, hvad maskinerne kan. Vi forventer ikke at sælge maskiner på messen, men at så et frø hos potentielle kunder, der så kontakter os, når behovet for en ny maskine opstår.

   

  - Vi ser det kun som et plus, at vore konkurrenter er til stede, da de også tiltrækker kunder. Så kan det godt være, at nogle foretrækker en Volvo eller JCB, men vi kommer i dialog med nogle, som ikke har lagt sig fast på et mærke.

   

  Hydrema Danmark tropper op på messen med blandt andet hjulgravere, rendegravere og dumpere - herunder en 100% elektrisk én af slagsen.

   

  messe3

  Viser det nyeste grej

  Også hos engcon bakker man op om E&H-messen, der helt særligt appellerer til maskinførere, fordi man prøve grejet af.

   

  - E&H-messen er til stadighed et godt og vigtigt initiativ, der samler branchen, og som vi naturligvis støtter op om - det er forhandlernes og maskinførernes udstilling, og den adskiller sig fra andre messer ved at give de besøgende mulighed for at prøve grej af, konstaterer salgschef i engcon Henrik Bolting og orienterer om virksomhedens planer for messen:

   

  - Vi stiller op med en forholdsvis offensiv stand, hvor der køres demo nonstop. Her vil maskinførere vise det nyeste udstyr for branchefolk, beslutningstagere og maskinførere, hvoraf sidstnævnte qua deres ekspertise har meget at skulle have sagt nu om dage. En tiltrotator er igennem de seneste godt 20 år blevet en integreret del af en gravemaskine og har vist sin værdi hos både brugere, projektledere og økonomichefer.

   

  engcon, der har fokus på komfort, sikkerhed og effektivitet, medbringer nyeste generation af det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil og integrationen mellem maskine, udstyr og maskinstyring - GPS, der i dag gør gravemaskinen til en vigtig partner på byggepladsen.

   

  E&H 2024

  E&H - Entreprenør & Håndværk finder sted på det store udendørs messeområde ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning 13.-15. juni 2024.

   

  Anbefalede artikler