<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Hvor stor indflydelse har Amazon på det danske byggemarked?

 • 2019-12-19


  Vi køber i Danmark flere og flere ting på nettet. Og denne udvikling ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Og det er der da også flere gode grunde til. For det første så er sikkerhedsniveauet blevet højnet, når det kommer til internethandel. Derfor er der ikke samme risici forbundet med internethandel, som der var for eksempelvis 10 år siden. Derudover er udvalget af varer også større på internettet. Det er selvfølgelig også nemmere at bestille tingene på nettet, da det kan gøres hjemme foran fjernsynet. Her skal kunden heller ikke bekymre sig om at hente varen, da den bliver leveret. Men hvordan påvirkes det danske byggemarked af internet-giganter som eksempelvis Amazon? Og hvordan tager du kampen op?

   

  Få styr på din webshop

  Det handler for det første om at gøre din virksomhed konkurrencedygtig på nettet. Har du en velfungerende og brugervenlig webshop, er du allerede godt på vej. Er din hjemmeside ikke brugervenlig, mister kunderne hurtigt overblikket og bliver forvirret. Derfor er brugervenlighed essentielt. Amazon er på nuværende tidspunkt ikke åbnet i Danmark, derfor er der moms og told på produkter fra Amazon. Dette gælder dog ikke, hvis de koster under 80 kroner. Men selvom Amazon endnu ikke har en dansk afdeling, er der stadig god grund til, at du får styr på din webshop. På den måde giver du dig selv et forspring i forhold til dine konkurrenter.

   

  Er Amazon på vej til Danmark?

  Det er endnu uvist om Amazon er på vej til Danmark. Der har floreret en del rygter om det, men det vides ikke med garanti. Chancen er dog stor, da Amazon kan se, at danskerne generelt er glade for sitet. Hvorvidt dette har en indflydelse på byggemarkedet, kan du læse mere om ved at benytte dig af dette link: Klik her, for yderligere info.

   

  Anbefalede artikler