<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Elektroniske postkasser fra Renz giver fuld fleksibilitet for både beboere og administration

 • Materialer og Løsninger
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2020-03-03
 • Tekst af Tim Panduro

  Kombineret adgangskontrol, private postkasser til pakkepost med indbygget køl og frys skal gøre hverdagen nemmere i landets ejendomme – blandt andet kan beboerne i et kommende kollegium på Amager glæde sig til en avanceret, men let tilgængelig løsning fra Renz

  Når beboerne rykker ind på BaseCamps nye kollegie Birketinget på Amager, kan de glæde sig over topmoderne løsninger hele vejen igennem.


  Det gælder også for postsystemet. Her har den førende leverandør af postkasseanlæg Renz sørget for en løsning, der lever op til de nyeste krav til både anvendelighed, sikkerhed og pakkemodtagelse.

  - Vi har et samarbejde med de førende leverandører af adgangskontrolsystemer, og det betyder, at man kan nøjes med en enkelt elektronisk brik til at åbne både døre, postkasser og pakkeanlæg, siger Peter Andersen, der er direktør i Renz.  - Postkasserne har elektroniske navneskilte, og det betyder, at administrator let kan ændre navne, når der er til- og fraflytninger. Samtidig betyder en mistet nøgle ikke længere, at der skal ændres låse og laves nye nøgler, siger direktøren.

  Systemet inkluderer også bokse til pakkemodtagelse. Renz har samarbejdsaftaler eller forhandlinger med alle store pakkedistributører, der let vil kunne levere pakker til beboere ved hjælp af koder eller scanbare enheder.

  De praktiske postkasseanlæg vil blive præsenteret på messen Byggeri '20 så snart corona-alarmen er drevet over, og her glæder Renz sig også til at præsentere nyheder, der allerede inden for få måneder vil være tilgængeligt på det danske marked.

  - Vi er i gang med at lave aftaler med pakkedistributører om, at de også skal kunne afhente pakker til forsendelse i pakkeboksene. Almindelige postkasser er stadig nødvendige, men der er ingen tvivl om, at pakkeanlæg kommer til at få en større betydning i fremtiden, siger Peter Andersen, der løfter sløret for en nyhed, der bliver rullet ud i sensommeren.

  - Vi er på vej med bokse med køl og frys, så man kan modtage dagligvarer og måltidskasser, selv om man ikke er hjemme, siger direktøren.

  Anbefalede artikler