<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Brandsikring til vores fælles kulturarv

 • Materialer og Løsninger
 • 2019-10-25
 • Fire Eater leverer den komplette løsning til brandforebyggelse med slukningsmidlet INERGEN - helt uden brug af vand eller kemikalier. Med en INERGEN-løsning kan uerstattelige værdier og artefakter beskyttes effektivt, samtidig med at man undgår følgeskaderne fra vand.

  Brand i historiske huse kan have katastrofale konsekvenser. Specielt i kulturarvsbygninger og -samlinger er det derfor vigtigt at tænke over de potentielle følgeskader, en brand kan forårsage. Første prioritet er at få slukket branden, men slukningsvand og kemikalier kan give uoprettelige skader, når disse anvendes ved brandbekæmpelse. Følgeskaderne er ofte store og tab af uerstattelige genstande, dyre restaureringer og stigende forsikringspræmier er kendte omkostninger.  Den komplette løsning – med skjulte installationer

  Fire Eater leverer den komplette løsning til brandforebyggelse med slukningsmidlet INERGEN® - helt uden brug af vand eller kemikalier. Fire Eater følger anlægget hele vejen fra projektering til montering og service, så anlægget leverer den ønskede sikkerhed. Installationerne er yderst fleksible og kan gennemføres med minimale indgreb i bygningen. Rørføringer og dyser kan skjules, så det ikke syner i arkitekturen.

   

  Installationer kan monteres, hvor det er hensigtsmæssigt i lofter, vægge, gulve, paneler mm, hvilket skyldes at INERGEN slukker både skjulte og ”beskyttede” brande. Fire Eaters specialister i kulturhistoriske bygninger tilbyder altid individuel rådgivning i forbindelse med risikovurderinger og brandstrategier, med særligt fokus på kulturarv.

   

  Sikring af liv og værdier – branden når ikke at udvikle sig

  Fire Eaters INERGEN®-anlæg detekterer en brand så hurtigt, at en brand ikke når at udvikle sig. Samtidigt er INERGEN® personsikkert, således at mennesker kan opholde sig i lokalet under aktivering. Den fleksible installation og fravær af vand og kemikalier til brandforebyggelse betyder, at INERGEN®-anlæg allerede i dag anvendes på museer, i kirker, biblioteker, herregårde og slotte i hele verden.

  Anbefalede artikler