<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
vestforbrænding

Det er afgørende for Vestforbrænding at finde leverandører og partnere, der kan levere høj kvalitet på løsninger såvel som rådgivning, så vi kan opfylde vores mål om reduceret CO2-udledning og øge energieffektiviteten, fortæller Per Wulff, områdechef for fjernvarme hos Vestforbrænding. Foto: Wavin & Vestforbrænding

Wavin har sikret sig Danmarks største offentlige fjernvarmeudbud

 • Materialer og Løsninger
 • Byggeriets udvikling
 • Energi og Energioptimering
 • Virksomhedsnyt
 • 2024-06-04
 • | Af Redaktionen
 • Vestforbrænding i Glostrup har indgået en rammeaftale med Wavin, der betyder, at der over de næste fem år skal leveres 22.000 Calefa II-units.

  Vestforbrænding udvider fjernvarmenettet som en del af deres Varmeplan 2030, som skal forbinde omkring 39.000 husstande i syv kommuner over de kommende år. Som en del af denne udvidelse er det nu offentliggjort, at Wavin skal levere de nødvendige fjernvarmeunits fra 2024 og fem år frem.

  Henrik BrogensAt vinde dette udbud er ikke kun en anerkendelse af vores produkters kvalitet, det er også en blåstempling af vores dedikation til at yde rådgivning og levere løsninger, der opfylder individuelle kunders behov og krav på den bedst mulige måde, fortæller Henrik Brogens, salgschef for VVS hos Wavin. Foto: Wavin & Vestforbrænding


  Stor efterspørgsel på fjernvarme

  Med stigende energipriser og strengere krav til reduktion af CO2-udledning er omstillingen fra fossile brændstoffer til fjernvarme accelereret. Wavin har leveret fjernvarmeløsninger til danske hjem i over 20 år, og det netop vundne udbud fra Vestforbrænding cementerer deres position som en førende aktør i branchen, fortæller Henrik Brogens, salgschef for VVS hos Wavin.

  – At vinde dette udbud er ikke kun en anerkendelse af vores produkters kvalitet, det er også en blåstempling af vores dedikation til at yde rådgivning og levere løsninger, der opfylder individuelle kunders behov og krav på den bedst mulige måde. Det er en stor tillidserklæring fra Vestforbrændings side, og vi ser frem til at løfte opgaven, siger Henrik Brogens i en pressemeddelelse.

   

  Krav og samarbejde

  Aftalen kræver, at Wavin sikrer leverancen af fjernvarmeunits i op til 15 år efter overtagelsesdatoen og stiller en garantiperiode på enhederne på fem år.

  Per Wulff, områdechef for fjernvarme hos Vestforbrænding, fremhæver, at det er et stort projekt, som stiller store krav til både udbydere og leverandører:

  – Vores udvidelse af fjernvarmenettet er et vigtigt skridt i vores mission om at levere fremtidssikret og mere effektive energiløsninger til vores kunder. Det er afgørende for Vestforbrænding at finde leverandører og partnere, der kan levere høj kvalitet på løsninger såvel som rådgivning, så vi kan opfylde vores mål om reduceret CO2-udledning og øge energieffektiviteten, siger Per Wulff.

  Anbefalede artikler