<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
256-2

Ingen tvivl om, at Wacker Neuson var markant til stede på Bauma i 2019. Den tyske maskinkæmpe melder klar til at være med for fuld skrue også fra den 24. til den 30. oktober i år.

Wacker Neuson lægger et kinder-æg på entreprenørmessen Bauma

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Virksomhedsnyt
 • 2022-08-07

  Den tyske maskinkæmpe satser på at leve op til det kendte Kinder-æg slogan ”Jamen, det er jo hele 3 ting”, når verdens største entreprenørmesse, Bauma 2022, skydes i gang i München mandag den 24. oktober.

  Wacker Neuson vil benytte den ugelange udstilling til at kik i krystalkuglen. På den 5000 kvadratmeter store Wacker Neuson-stand får Meet the Future Arena – ”Mød fremtiden-Arena” en central placering til præsentation af ikke blot demoshow, men også innovationer inden for nul-emission og digitalisering.

   

  Wacker Neuson vil præsentere fremtidsløsningerne i tre kategorier: Meet Green, Meet Connectivity og Meet Innovation.

   

  Under Meet Green præsenteres et ganske omfattende sortiment af emissionsfri maskiner, som Wacker Neuson benytter Bauma til at give et ekstra spark med både nyt materiel og services. Her iblandt særlige finansieringsløsninger.

   

  256-1Batteridrevet frem-og-tilbage. Den første emissionsfri, reversible pladevibrator – præsenteres på Bauma i oktober.  Reversibel på batteri

  I området Meet Connectivity får besøgende mulighed for at lære, hvordan entreprenørmaskiner og udstyr bliver mere og mere digitalt. Det giver brugerne store fordele i effektivitet. I sektionen ”Meet Innovation” vil Wacker Neuson vise, hvordan mærket har genopfundet sig selv igen og igen gennem næsten 175 års virksomhedshistorie. Og fortsætter med at gøre det, da innovation er en del af virksomhedens dna.

   

  Blandt helt håndgribelige nyheder på Bauma lancerer Wacker Neuson en ny, serie af emissionsfri pladevibratorer. Fabrikken har allerede længe været i front med de el-drevne vibratorplader, som også været et hit hos den danske importør, Stemas. Wacker Neuson er nu klar med den første reversible plade på el, APU3050e, som der naturligvis er store forventninger til. 

   

  En ny version af 10 tons hjulgravemaskinen EW100 vurderes på forhånd at komme til at sætte nye standarder i sin klasse. Og til betonkomprimering møder Wacker Neuson med det nye hjælpesystem ConcreTec.

   

   

  Danske forventninger

  Forventningerne til Wacker Neuson på Bauma er da også store hos den danske importør og forhandler, Stemas A/S.

   

  – Vi véd, at Wacker Neuson vil gøre rigtig meget ud af de miljørigtige, emissionsfri maskiner i den efterhånden omfangsrige Zero-emission serie. Her ser vi Wacker Neuson som klart i spidsen, og jeg har en fornemmelse af, at der er flere markante nyheder på vej, som først afsløres på selve messen i München, siger direktør Robert Kjærgaard hos Stemas A/S.

   

  – Vi ser også, at Wacker Neuson kommer til Bauma for fuld skrue som altid. Flere af de andre store maskinmærker har tilsyneladende fravalgt at være med på udstillingen. Det gælder ikke Wacker Neuson. Og i øvrigt heller ikke Stemas. Vi er ved at få vagtplanen på plads, så vi både kan være stærkt repræsenteret med medarbejdere i München og samtidig sikre, at vi har godt med folk hjemme til at hjælpe kunderne i Danmark. På Bauma glæder vi os til at tage imod mange danske besøgende, som vi naturligvis er klar til at vise rundt på den store Wacker Neuson-stand, siger Robert Kjærgaard.

   

  Stor messe-lyst

  Flere end 620.000 gæster fra over 200 lande besøgte den seneste udgave af Bauma i 2019.

   

  – Hvis den danske messe-lyst kan bruges som pejlestok, kommer der også rigtig mange besøgende på Bauma i München. Corona-tiden genererede helt tydeligt en stor interesse for at komme ud og se på maskiner igen. Besøgene på vores stande på både dyrskuer og messer i foråret var intet mindre fantastisk, siger Stemas-direktør Robert Kjærgaard. 

  Anbefalede artikler