<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
249-1

Håndslag på en god start med yderligere udlejning hos Stenderup-Dalmose. Salgskonsulent Jens Andersen fra Stemas (til venstre) ønsker Jan Bæk held og lykke med den øgede aktivitet.

”Nogle kalder det leasing. Jeg kalder det langtidsleje”

 • Byggepladsen
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2022-05-23

  Maskinfirmaet Stenderup-Dalmose vil satse mere på udlejning og er klar til at bygge på efter flytningen til Midtsjælland.

  - En aftale om et længerevarende lejeforløb af en maskine, hvor lejeren præcis kender sine omkostninger. Det bliver en del af fundamentet for, at vi øger indsatsen på maskinudlejning, siger Jan Bæk, som i 2010 overtog Dalmose-afdelingen af det ellers sønderjyske maskinfirma Stenderup.

   

  Dengang var adressen Dalmose syd for Slagelse, men Jan Bæk havde en plan om at flytte firmaet til Midtsjælland. Det gjorde han for tre år siden, da han rykkede Stenderup-Dalmose til en meget central placering ved Fjenneslev mellem Sorø og Ringsted.

   

  249-2Jan Bæk ruller parade på den nye Wacker Neuson-tromle foran to Wacker Neuson-gravere og tre Weidemann-læssere.


  - Vi fortsætter med de hidtidige aktiviteter med service og salg af maskiner. Men tanken er altså, at vores udlejningsdel skal vokse. Jeg har hele tiden kørt udlejning. Nu accelererer jeg op. Derfor har jeg været omkring Stemas A/S, som dels har de rigtige maskine, og som dels er kendte for at være gode til at følge op på tingene, siger Jan Bæk.

   

   

  Weidemann og Wacker Neuson

  Indkøbsturen resulterede i tre nye Weidemann-læssere og tre Wacker Neuson, som straks er blevet indlemmet i udlejningsflåden i Fjenneslev.

   

  - Læssemaskinerne er to af de mest populære i Weidemann-programmet. Nemlig en Weidemann 1160 og to Weidemann 1280, hvoraf den ene er med kabine. Fra Wacker Neuson har jeg fået to minigravere og en tromle. Gravemaskinerne er en 2 tons ET20 og en 2,4 tons ET24. Maskiner i en rigtig god størrelse til at løse mange graveopgaver. Desuden mente jeg, at der også skulle en tromle til, og det blev en Wacker Neuson RD18 tandemtromle, fortæller den sjællandske maskinudlejer.

   

  Hos leverandøren af maskinerne, Stemas A/S, bifalder salgskonsulent Jens Andersen maskinvalget.

   

  - Når Jan Bæk rigtig vil i gang med udlejningen, er både Weidemann og Wacker Neuson helt oplagte maskiner. Begge mærker er tyske og kendt for høj kvalitet og stabilitet, og begge er nemme at servicere. Så grundlaget er i orden til, at Stenderup-Dalmose kan få godt fat med udlejning, vurderer Jens Andersen.

   

  Anbefalede artikler