<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
toftlund
Annonce

Vil du af med huset? Kontakt en ejendomsmægler

 • 2022-11-04

  Beliggenhed har meget at skulle have sagt for, hvor attraktiv din bolig er for andre. Det betyder ikke, at dit hus nødvendigvis kan sælges for en masse, bare fordi det ligger i byen. Det betyder heller ikke, at dit hus er så godt som værdiløst, bare fordi det ligger ude på landet. Nogle velhavende folk med job i landets større byer kan nemlig godt lide at bo en god distance fra deres jobs ved en lille landsby.

   

  Find en ejendomsmægler i det sønderjyske

  Ønsker du at vide, hvad din bolig er værd, så bestil en salgsvurdering. Ligger din bolig uden for fx Sønderborg, så find en ejendomsmægler i Sønderjylland. For det giver mening at kontakte en lokal mægler, da de kender nærområdet indgående og har haft succes med at sælge boliger som din før. Hvis du vil være sikker på, om en ejendomsmægler er den rette, så er der et par ting, du kan se efter.

   

  Har en ejendomsmægler specialiseret sig?

  Start med at se på, hvad en ejendomsmægler har valgt at specialisere sig inden for. Nogle vælger at skyde med spredehagl og vitterligt sælge alt fra villaer til ejerlejligheder, erhvervsejendomme og tomme grunde. Det er der ikke noget problem i, men det er rart for dig som sælger at kunne se, om de faktisk har formået at sælge en ejendom som din før. Svaret kan du ofte finde inde på deres sider.

   

  Se, om en ejendomsmægler er noget for dig

  For ejendomsmæglere er ikke rædde for at skilte med succeser, og det kan de fx finde på at gøre via en sektion med et navn a la ”Solgte boliger” på deres hjemmeside. Her kan du se, hvilke ejendomme de har været i stand til at finde nye ejere til. Ligner en ejendom i sådan en oversigt den, du har, af såvel udseende som energiklasse og beliggenhed, så er der gode chancer for, de også kan sælge din.

   

  Bestil en uforpligtende salgsvurdering hos en ejendomsmægler

  Godt – lad os sige, at du har fundet en ejendomsmægler, du ønsker at kontakte. Hos flere mæglere kan du indhente uforpligtende salgsvurderinger. For at kunne vurdere din boligs værdi, så skal du finde flere dokumenter frem, bl.a. bygningstegninger, kvitteringer fra vandværk og opgørelser over elforbrug. Desuden skal ejendomsmægleren kunne se boligen både ude- og indefra med egne øjne.

   

  Hvilke kanaler bliver din bolig markedsført ad?

  Nu er det ikke ligegyldigt, hvordan en ejendomsmægler markedsfører din bolig, når først den er sat til salg. Sæt dig ind i de forskellige kanaler, som en ejendomsmægler bruger for at skilte med din ejendom. Ideelt set bruger de et miks af avisannoncer, markedsføring på sociale medier og på deres egen hjemmeside og selvfølgelig udstilling af ejendomsannoncer i ejendomsmæglerens eget vindue.

   

  Ryk teltpælene op og flyt, når huset er solgt

  Ønsker du at rykke teltpælene op for at bo et andet sted i landet (eller nyde dit otium i udlandet), skal du først have boligen solgt. Find en ejendomsmægler i det sønderjyske til hjælp med hussalget.

  Anbefalede artikler