<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Værktøjstest: Hilti Batteriboltepistol – Ideel til de store byggesager
annonce

Værktøjstest: Hilti Batteriboltepistol – Ideel til de store byggesager

 

Den er 2. generation af verdens første batteridrevne boltepistol og giver en bedre og simplere skudmontage end sin forgænger. Boltepistolen fra Hilti har et 30-skuds magasin til båndede skudsøm (14 til 36 mm) og er yderst støjsvag, så den egner sig til projekter, hvor larmen bør holdes på et minimum.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg og Mikkel Weber Sandahl

 

 

- Den kender jeg da godt, udbryder Steffen Slott Jørgensen fra Hoffmann, da han ser boltpistolen, og fortsætter:

 

- Vi bruger den batteridrevne boltpistol fra Hilti til at sætte gipsplader op, og der har den virkelig været en fornøjelse at bruge. Den skyder bare derudaf, og den er heller ikke for tung, så man har et rigtigt godt arbejdsflow. Den bruger jeg ofte, og den kan jeg ikke sige noget dårligt om.

 

Læs mere om Værktøj

 

Martin Johansen fra KN Byg mærker værktøjet, hvorefter han prøver det af på en træbjælke:

 

- Den er let at håndtere, og det er solid kvalitet. Vi går netop nu og laver lejligheder ude i Bella Kvarteret i Ørestaden, og her ville den være rigtigt god til stålet, når vi sætter gipsplader op – den kunne jeg sagtens bruge på den type opgaver.

 

 

Tekniske specifikationer

Vægt: 3,48 kg

Effekt (Maks.): 85 J

Driftstemperaturinterval -15 - 50 °C

Effektregulering Nej

Maks. inddrivningshastighed fastgørelsesmiddel: 650 / h

 

 

 

Bygge- & Anlægsavisens håndværkerpanel:

 

Roskilde Tekniske Skole - Danmarks snedkerelite

Roskilde tekniske skoleExponentDen Grå Tømrer og Hoffmann, har stillet tre af deres dygtige Skills-elever og lærlinge til rådighed.

 

Justian Raahauge er i lære som maskinsnedker hos Exponent A/S og har vundet DM i Skills for bygningssnedkere. Han skal senere på året repræsentere Danmark ved EM i Skills i Ungarn.

 

Asmus Kromann er i lære som bygningssnedker hos Den Grå Tømrer og fik en flot fjerdeplads ved DM i Skills dette år.

 

Steffen Slott Jørgensen er i lære som bygningssnedker hos Hoffmann og skal dyste ved DM i Skills for første gang i 2019.

 

KN Byg: Vinder af Årets Håndværker

I 2017 vandt det familieejede KN Byg prisen Årets Håndværker i kategorien Tømrer 10+ ansatte. Både i 2016 og 2018 har de været blandt finalisterne. De stillede deres to erfarne tømrere Martin Johansen og Morten Arnek til rådighed.

 

Vestegnens Tømrer og Snedker Enterprise: Service i højsædet

V.T.S. udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver, hvor målet er at levere et stykke kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Fokus ligger især på at rådgive og sparre med kunderne, før arbejdet påbegyndes. Her stillede tømreren Søren Frost op til at prøve kræfter med værktøjet.

  

Tak til AO Johansen

Bygge- & Anlægsavisen har i værktøjstesten fået lov at benytte AO Håndværkerbutik på Ingerslevsgade 54 i København, hvor vi mærkede både stor faglighed og et højt serviceniveau hos alle medarbejderne. Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. AO Johansen har i over 100 år været førende inden for salg af materialer til tekniske installationsmateriale i Danmark, og i dag tæller man omkring 700 medarbejdere og et sortiment på over 400.000 produkter.