<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
YX_Lube_NTK1161
Annonce

Uno-X tester ny smøreolie

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Kraner, lifte og arbejdsplatforme
 • 2024-06-12

  Uno-X lancerer et nyt smøreolieprodukt Delo 600 ADF. I øjeblikket er M.J. Eriksson i gang med at teste smøreolien, som forventes at reducere antal timer brugt på service af entreprenørmaskiner, samt forbrug af diesel.

  Uno-X’ nye smøreolie, Delo 600 ADF, er nu på markedet. Efter lovende testresultater i USA, udfører Uno-X nu sin egen test i samarbejde med jord- og anlægsentreprenør M.J Eriksson med henblik på at afklare effekten af smøreolien ift. dieselforbrug, serviceintervaller osv. Salgschef Keld Østergaard udtaler:

  - Vi har været så heldige at få lov til at udføre denne test hos M.J. Eriksson, og vi er spændte på at se resultaterne. Lignende tests er lavet i USA med meget lovende resultater, hvor mange af de udfordringer, såsom korte serviceintervaller pga. for megen soddannelse og nedetid af maskinerne, blev meget forbedret.

  YX_Erhverv_Bulk_NTK1355

  Forhåbentlig længere på literen

  Udfordringerne nævnt er nogle, som mange entreprenører har tæt på. Når soden sætter sig i dieselpartikelfiltrene, skal maskinen bruge flere kræfter på at være i gang. Dette betyder også et højere dieselforbrug, samt at maskinen oftere skal til service for at blive renset igennem. Disse udfordringer håber man på bliver forbedret med den nye smøreolie – for entreprenørmaskiner, såvel som lastbiler, busser, landbrugsmaskiner, osv.

  - Vi håber på, at resultaterne understøtter vores teori om, at der kan være længere interval mellem service af maskinerne. Det er vigtigt for vores kunder, fordi det jo betyder mindre nedetid, og at maskinen ”kører længere på literen", fortsætter Keld Østergaard.

  Testen forventes at køre i op til 12 måneder, men allerede i slutningen af 2024 forventes de første testresultater at foreligge.


  YX_Erhverv_Bulk_NTK1795


  Delo 600 ADF

  Delo 600 ADF er et smøreolieprodukt fra den amerikanske olieproducent Texaco, der er en del af Chevron. I Danmark er Uno-X eneforhandler af Texaco smøremidler. Smøremidlet er lavet med OMNIMAX-teknologi, som sikrer ekstra beskyttelse af både motor og efterbehandlingssystem. Delo 600 ADF er testet i USA, hvor resultaterne viste væsentligt lavere belastning af dieselpartikelfilter, forbedret brændstoføkonomi, længere skifteinterval, lavere oxidering, bedre tendens til aflejring og mindre knastslid.

  - Delo 600 ADF er et produkt, som vi gerne vil fortælle mere om. Det gør vi bl.a. på E&H 2024, hvor vi d. 13. kl. 15 vil holde et foredrag på vores stand U0440, fortæller Keld Østergaard.

  Om Uno-X Mobility Danmark A/S

  Uno-X Mobility er et af Danmarks største energiselskaber. Uno-X’ mission er at udvikle og fremme løsninger for fremtidens mobilitet, både for bilister og tung transport. Virksomheden leverer energi til private, landbrug, erhverv og industri. Sammen med Rema1000 og 7-Eleven er Uno-X en del af Reitan Retail.
  Anbefalede artikler