<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
YX_Erhverv_Bulk_NTK8797 copy
Annonce

Tæt kundekontakt giver rettidig og fleksibel olielevering

 • Byggepladsen
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Byggeprojekter
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Den effektive byggeproces
 • 2023-12-17
 • Uno-X Erhverv leverer dieselolie til vognmænd og entreprenører. En tæt kontakt til kunderne giver leveringer, der passer ind i byggeflowet, for Uno-X arbejder hver dag på at forstå kundernes forretning og gøre hverdagen nemmere.

  YX_Erhverv_Bulk_NTK2364


  Hos Uno-X sætter man mennesket forrest. For det er den daglige, tætte kontakt, som opbygger tillid og forståelse for kundernes forretning og hverdag. Det gælder om hele tiden at være med på, hvor kunderne flytter sig hen. Beslutningsdygtigheden er derfor lagt ud i forreste led, så kunden ikke møder et større bureaukrati, eller bestillinger skal igennem mange led. Fra sælger til chauffør kan man hurtigt hjælpe kunderne videre i dagens opgaver.

  I foråret 2023 skiftede man navn fra YX til Uno-X for at give kunderne en endnu bedre oplevelse rundt om i landet.

   

  Kunderne skal forvente det bedste

  - Kunderne skal gerne se os som beslutningsdygtige, og her er det centralt, at vi formår at lytte til dem. Vi skal forstå kundernes opgaver og være flittige til at opdatere dem undervejs, så vi hele tiden spiller dem gode. Derfor er beslutningskompetencen i Uno-X Erhverv skubbet helt ud til dem, der har daglig kontakt med kunderne. Vi kan handle hurtigt, for vi skal kunne levere, når kunden har behov for det – også akut, hvis en opgave flytter matrikel eller vejret driller, fortæller Michael B. Hansen, markedsdirektør i Uno-X Erhverv:

  - Vi har i virksomheden mange års erfaring og kender kundernes hverdag. Fra kunderne hører vi ofte, at vi er beslutningsdygtige, og vi er fleksible. Det er vi glade for. Fordi vi ved godt, at vi ikke er bedre end den sidste levering. For os er det super spændende at udvikle, hvordan vi gør hinanden bedre og løser opgaverne bedst muligt for kunderne. Der er aldrig nogen dage, som er helt ens for det her segment. Her går det stærkt.

  Det stærke samarbejde i alle led fra kunderådgivere, salgsansvarlige til logistik giver grundlaget for at skabe et team, der yder den bedste service. Man deler gerne ud af råd og erfaringer om olieløsninger og skræddersyr løsninger efter kundens behov.

  Får hverdagens opgaver til at glide

  I alle olieleverancer overvejer man, hvordan den påvirker kunden og sørger for, at det sker så gnidningsfri så muligt, siger markedsdirektøren:

  - Vi skal være rigtig dygtige til at få de rette informationer, når vi taler med ordrebestilleren. Derfor bruger vi hellere lidt mere tid med kunden for at få de helt rette informationer, så chaufføren nemt kan finde tanken og ikke forstyrrer, når han leverer på en travl byggeplads.

  YX_Erhverv_Bulk_NTK8930 copy

  Bygger forretningsudviklingen med kunderne

  Det er essentielt for Uno-X Erhverv at hjælpe kunderne til at lykkes i en travl og hektisk hverdag. Som kunde har man altid mulighed for at tage kontakt, hvis dieselolien skal leveres akut, eller der er ændringer i leveringerne. På onlineselvbetjeningen Erhvervsnet kan entreprenører selv logge ind og bestille olie 24/7 og få et overblik over forbruget.

  - Styrken hos Uno-X Erhverv er, trods vores størrelse, at vi stadig agerer som en lille virksomhed, hvor vi er der for den enkelte kunde. Vores distribution er rundt i alle hjørner af landet, og opstår der nye behov hos kunderne, kan de altid række ud til os. Så bygger vi tingene for dem, siger Michael B. Hansen:

  - Vi tilbyder udlånstanke til kunder efter behov, så de undgår at trække på deres likviditet. Vi står for leveringssikkerheden og tilbyder automatisk tankovervågning.

   

  Styrker fremtidens mobilitet

  Som alle andre ser Uno-X Erhverv også en forpligtelse til at bidrage til fremtidens udvikling.

  - Vi vil udvikle og fremme løsninger for fremtidens mobilitet. Uno-X er en stor spiller, der leverer energi og løfter en kæmpe infrastruktur. Vi ser ind i super spændende fremtid, og hvad der kommer fremover, og vi hjælper vores kunder med at rykke med på fremtidens marked, runder Michael B. Hansen af.  Anbefalede artikler