<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1

Strategisk partnerskab mellem Kiona og John Jensen VVS

 • Virksomhedsnyt
 • IT og ny teknologi
 • Energi og Energioptimering
 • VVS
 • 2022-10-10
 • Europas førende europæiske leverandør af åbne, fleksible og uafhængige proptech-løsninger, Kiona, og John Jensen VVS annoncerer nu, at de har indgået et partnerskab, der kombinerer John Jensens VVS’s mangeårige erfaring inden for energioptimering af VVS-installationer med Kionas førende proptech-tjenester på markedet.

  Kiona, den førende europæiske leverandør af åbne, fleksible og uafhængige proptech-løsninger, og John Jensen VVS er glade for at kunne annoncere, at de har indgået et partnerskab, der kombinerer John Jensens VVS’s mangeårige erfaring inden for energioptimering af VVS-installationer med Kionas førende proptech-tjenester på det danske marked.

   

  Teknologien spiller en stadig mere afgørende rolle i alle aspekter af erhvervslivet, og virksomheder inden for bygge- og ejendomssektoren erkender, at de er nødt til at fremskynde udviklingen af digitale løsninger for at sikre, at de fortsat er på forkant med konkurrencen. Partnerskabet mellem Kiona og John Jensen VVS bringer dybe kompetencer og omfattende erfaring inden for bygningsteknologi, VVS, HVAC-systemer og bygningsautomatisering sammen med top-of-the-line proptech-løsninger til energioptimering med AI, CO2 -reduktion, bygningsanalyse og -styring i en tid med en vedvarende energikrise.

   

  2  - Som en professionel virksomhed i vækst er det vigtigt for os altid at have fingeren på pulsen og være i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder med gode tekniske løsninger. Det nye partnerskab med Kiona gør det muligt for os at tilbyde vores kunder nye og spændende muligheder med AI, så de får mere kontrol og indsigt i deres ejendomme og derved opnår højere energieffektivisering. Så det er med stor begejstring, at vi indgår i dette nye partnerskab med Kiona, siger Per Rossen, Serviceleder hos John Jensen VVS.

     - Efterspørgslen efter smarte løsninger til energioptimering med AI, dataindsamling og analyse bliver større og større. Den igangværende energikrise har understreget denne tendens endnu mere, hvor bygningsejere oplever nye vanskeligheder i forbindelse med energikrisen. Kionas produkter er velegnede til at være en del af løsningen både til at bekæmpe energikrisen ved at give vores partnere smarte systemer og værktøjer, men også til at skabe bæredygtige ejendomme. Vi er glade for at slå os sammen med det fantastiske team hos John Jensen VVS og ser frem til et succesfuldt samarbejde sammen, siger Claus Johansen, Head of Business hos Kiona Danmark.

   

  I skrivende stund har John Jensen VVS allerede med succes installeret Kionas-produkter i ca. 40 ejendomme af forskellige typer, lige fra en lille børnehave til større og mere komplekse bygninger med godt resultat.

  Anbefalede artikler