<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/600x426/3e974bd8b96e3d7bbb71eda82a850ca631f9aa85/article/1633001345-uzxbk964SoudalHeadQuater.jpg
Annonce

Stærkt brand står for multifunktionelle og miljøvenlige produkter

  • 2021-09-30

Fix ALL er et Soudal brand, hvis produkter alle udmærker sig ved at være særdeles multianvendelige og miljøvenlige.


Fælles for produkterne fra Fix ALL er, at de er særdeles stærke, findes i et væld af farver og giver brugeren mulighed for at løse utroligt mange opgaver med ganske få produkter.

 

Produkterne kan alle overmales og anvendes til henholdsvis, tætning, fugning og ikke mindst montage.

  • Stor fleksibilitet
  • Højt begyndende greb
  • Kraftig bindingsstyrke
  • Hurtig hærdning
  • Mange farver

 

Så skal du fuge, lime, tætne eller montere, så er det Fix ALL®!

 

 

Fix ALL_Family_A4


Om Soudal   

 

Soudal koncernen er den største uafhængige europæiske producent af fugemasser, lim og polyurethanskum til professionelt og privat brug.

 

Denne belgiske familievirksomhed med hovedsæde i Turnhout er grundlagt af Vic Swerts i 1966 og har udviklet sig til en international spiller og ekspert i kemiske konstruktionsspecialiteter.

Koncernen har 19 produktionssteder på 5 kontinenter, salgskontorer i 44 forskellige lande og ca. 3.100 ansatte på verdensplan. En langsigtet vision for udvikling - med betydelige investeringer i R&D - og tilpasning til lokale markedskrav har resulteret i Soudal gruppens succes.

 

Soudal koncernen er førende i udviklingen af produkter til bæredygtige konstruktioner, som er sikre for mennesker og miljø. Et resultat af den mest moderne produktionsteknologi, energi, vandforbrug og reduktion af restaffald. Det er en selvfølge, at medarbejdernes velfærd også er prioriteret.

 

Hos Soudal er man kendte for at yde kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, og det gælder på alle områder, hvor du bliver udfordret. F.eks.:

- Brand

- DGNB

- Kvalitetssikring

- Tekniske krav

- Farver og æstetiske overvejelser

- Og meget, meget mere.