<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1
Annonce

Stærke og hurtige porte skaber sikkerhed hos Nordea

 • Sikring og Adgangskontrol
 • Materialer og Løsninger
 • 2017-05-24
 • Der er stor fokus på sikkerhed i Nordeas nye domicil i Ørestad. Derfor er parkeringspladser og varegård sikret med porte med hurtig åbne- og lukketid.

  Der er ingen adgang for uvedkommende i Nordeas nye domicil i Ørestad, hvor GPP Perimeter Protection har stået for levering og montage af bl.a. porte, bomme og hegn.

  - Nordea ønsker fuld kontrol over, hvem der kommer ind i deres bygning. Og de ønsker at hindre, at uvedkommende kan trænge ind, fortæller adm. direktør Christian Oxdorf fra GPP Perimeter Protection, der har stået for en stor del af sikkerheden omkring det nye domicil. Bl.a. har virksomheden leveret og monteret EntraQuick-porte til Nordeas parkeringsområder.

   

  - Det er porte, der bruges til havnesikring, fængsler, forsvaret, industrivirksomheder og kontanthåndteringscentre, hvor man ønsker sikker perimetersikring, forklarer Christian Oxdorf.

   

  Hurtige driftssikre porte

  Den sikreste del af Nordea-domicilet er parkeringskælderen, hvor behovet var hurtige og driftssikre porte.

   

  - Derfor faldt valget på EntraQuick, som er den eneste TÜV Baumuster Geprüft foldeport på markedet, siger Christian Oxdorf.

   

  Foldeportene er udstyret med sikkerhedslister, fotoceller og konstrueret til intensiv og kontinuerlig drift. I parkeringskælderen er der monteret to porte, der tilsammen udgør et slusesystem, hvor der åbnes én port ad gangen.

   

  - De udmærker sig ved at være ekstremt hurtige. Almindelige fritbærende porte bevæger sig typisk med en hastighed på omkring 20 cm/sek., hvilket gør dem mindre egnede til regulær trafikkontrol. Denne foldeport har åbne- og lukkefunktion på op til 1 m/sek. Og den kan fås i en forstærket udgave, der kan modstå påkørsel af en 2½ tons bil, der kører ind i det med 50 km i timen, forklarer Christian Oxdorf.

   

   

  Området er sikret

  GPP Perimeter Protection har stået for rådgivning, projektering og montering af porte, bomme og hegn i Nordea-domicilets varegård, i P-kælder og i området omkring gæsteparkeringen.

  • I P-kælderen er der også installeret knækbom med en åbne- og lukketid på fire sekunder.
  • Omkring gæsteparkeringen er der desuden monteret gitter under loftet, som både skaber udluftning, og sikrer at hverken fugle eller mennesker kan trænge ind på området.

   

  Om GPP Perimeter Protection

  GPP Perimeter Protection, der er en del af Perimeter Protection Group, er en af Europas førende leverandører af områdesikring. Virksomhedens produkter er bl.a. udviklet i samarbejde med det amerikanske forsvar.  

   

  Virksomheden tilbyder sikringssløsninger, der skaber tryghed for den enkelte, erhvervslivet og særligt udsatte områder.

   

  Virksomheden leverer sikringsprodukter, pullerter, bomanlæg, rotationslåger, elhegn, alarm, og traditionel indhegning  samt skyde- og svingporte i aluminium og stål.

   

  Alle virksomhedens højsikringsprodukter er real crash testet både i.h.t. PAS68, IWA 14-1 og ASTM. Alle andre produkter, som f.eks. EntraQuick, er testet i.h.t. TÜV ”Baumuster Geprüft”

   

  Har permanent udstilling både i Roskilde, og ved fabrikken i Saltzkotten i Tyskland.

   

   
  Anbefalede artikler