<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
WAS-nyhedsbrev

Mikael Jensen (til venstre) og Lars Kristensen

SmartVan øger investeringer i biltilbehør og personale

 • Byggepladsen
 • Varevogne og Transport
 • 2022-11-16

 • Der er stadig fuld gas på optimismen hos SmartVan. Den nordjyske auto-specialist fortsætter investeringerne med en ny produktserie af LED-lys til vare-, lastbiler og trailere og opgraderer på GPS-overvågning og personale.

  Samtidig med, at håndværkerne er ved at færdiggøre SmartVans helt nye domicil, er der yderligere investeret i personale, produktudvikling og lager.

   

  Det nye domicil indebærer en tredobling af lager og produktionsfaciliteter og en markant udvidelse af kontor og velfærdsfaciliteter.

  I produktionen opstilles blandt andet en fuldautomatisk CNC-robot, hvor SmartVans produktionskapacitet øges markant.

  Den ekstra lagerkapacitet er også tiltrængt både til det eksisterende produktsortiment men også til nye varekategorier, der er taget ind i SmartVans produktpalette.

   

  Investerer i både produktudvikling og personale

  SmartVan har således opstartet en ny produktdivision, hvor LED-lys til varebiler, lastbiler og trailere er i fokus. Med sourcing fra stærke europæiske producenter har SmartVan lagt over 4.000 varenumre til sortimentet - alle varenumre inden for LED!

   

  Seneste skud på stammen af investeringer i fremtidig vækst er en opgradering af SmartVans abonnementsforretning inden for GPS overvågning af privatbiler, erhvervskøretøjer og materiel. Investeringen går både på hardware som serverkapacitet og nye produkter men også på softwareopgraderinger som kunderne vil opleve som den primære forandring i deres brugsoplevelse. Med opgraderingen samles aktiviteterne, der hidtil har været markedsført under navnene 5Fleet og Diims Satellite.

   

   

  Personalemæssigt har SmartVan udvidet med Lars Kristensen, der som produktchef har ansvaret for SmartVan´s nye teknikdivision. Også i produktionen er der udvidet med flere hænder, så der fremover er mulighed for at sætte ekstra tryk på i spidsbelastninger.

   

  Udover investeringerne i Danmark, planlægger SmartVan også at intensivere på sine investeringer i de øvrige nordiske lande. Samarbejdet med nordiske KG Knutsson tiltager i fart og viser spændende takter for 2023, skriver SmartVan i en pressemeddelelse.

   

  Pressemeddelelse_SmartVan øger investeringerne

   

   

  Anbefalede artikler