<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Artifex workstation_1960
Annonce

Artifex, deres web-baserede brugerflade, giver imponerende grafisk overblik og en nem daglig administration af sikring samt et samlet overblik over bygningens tekniske systemer. Den brugervenlige platform er udviklet og optimeret for at være så nem og intuitiv at arbejde i, så det er nemt at bevare overblikket, og enkelt at administrere den daglige drift, så der er mere overskud til at fokusere på den samlede sikring og sikkerhed.

Sikringsystemet kan være centrum i den intelligente bygning

 • Materialer og Løsninger
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2023-06-26
 • | Af Tim Panduro
 • SystemHouse Solutions kombinerer sikring og alarmer med overvågning af den intelligente bygnings mange funktioner – det giver et sikkert overblik og gevinst på det grønne regnskab.

  Når offentlige og private bygherrer bygger nyt eller opgraderer eksisterende bygninger, er ønsket om intelligent styring af blandt andet varme, lys og ventilation højt på ønskelisten. Systemer til tyverisikring eller adgangskontrol er også en del af hverdagen i langt de fleste virksomheder og institutioner. Men de ofte komplekse systemer kan kun udnyttes optimalt, hvis bygningernes tekniske personale har et komplet overblik.

  Artifex-grafik_600


  SystemHouse Solutions er en af Skandinaviens førende producenter af sikringssystemer. De benyttes i stor stil indenfor komplekse og følsomme områder som for eksempel hospitaler, museer og uddannelsesinstitutioner, men er særdeles velegnede til alle former sikring, små som store. Den skandinaviske sikringsproducent tilbyder sikringsløsningen Integra, som er et centraliseret tyverialarm og adgangskontrol system, og Artifex, som er deres web-baserede platform, der giver mulighed for at samle alle bygningens smarte funktioner.

   

  – Vores systemer kan integreres med bygningens andre funktioner i en nem og intuitiv brugerflade, der samler alle de intelligente funktioner i en bygning. Med informationer fra alle de forskellige tekniske systemer som for eksempel brandalarm, cctv, varme, lys og ventilation, kan man hurtigt  få et overblik og finde en løsning, hvis der opstår problemer, siger SystemHouse Solutions danske country manager, David Jordan.

   

  Systemet begrænser sig ikke til overvågning af en enkelt bygning, siger han.

   

  – Det kan for eksempel bruges af kommuner eller regioner, der har mange bygninger at overskue, ligesom det kan bruges af virksomheder, der vil have et overblik over deres bygninger, uanset om de har en bygning, eller ønsker hele verden samlet på et sted.  Grønne fordele

  Det samlede overblik kan også optimere den intelligente styring af en bygning – og det vil kunne ses på den grønne bundlinje, understreger David Jordan.

   

  – Når en alarm bliver tilkoblet på en etage i en stor kontorbygning, kan vores system automatisk sende besked til den intelligente bygningsstyring, så for eksempel ventilationen sænkes og lyset bliver slukket. Med færre komponenter og integration mellem flere systemer, bliver det hele mere enkelt, både for den daglige bruger af bygningen og den driftsansvarlige, siger han.

   

  Artifex-widgets_1600

   

  Alarmfunktionerne fra SystemHouse Solutions kan både integreres fra begyndelsen i et nybyggeri, og installeres efter at den intelligente bygningsstyring er kommet på plads. Artifex og Integra kan integreres med de fleste intelligente bygningssystemer for at sikre én samlet helhedsløsning.

   

  – Det er et åbent system, og vi vejleder gerne installatører, rådgivere og slutkunder i at finde integrationsmuligheder med de løsninger, der enten allerede er i en bygning eller som man overvejer at installere, siger David Jordan.


  Integra-kortlæser_600b

   

  SystemHouse Solutions har i mere end 25 år været med til at sikre mennesker og værdier med Integra, og systemerne bliver hele tiden opdateret for at sikre længst mulig levetid og højeste sikkerhed på det samlede system - også IT-mæssigt. Alle produkter er udviklet med sikkerhed, brugervenlighed og flot design i tankerne.

  – Vores produkter er også designet til at blive benyttet i de såkaldte "Green Buildings", som stiller høje krav til materialevalg samt mulighed for genbrug af komponenterne, når den tid kommer, siger David Jordan, der tilføjer, at intelligens og automatisering gør, at mange arbejdsopgaver kan klares automatisk i stedet for manuelt – til gavn for medarbejderne og det grønne regnskab.

  SystemHouse Solutions sælger udelukkende deres systemer gennem grossister og installatører. Ønsker du at høre mere om deres produkter eller blive forhandler af dem, bedes du kontakte SystemHouse Solutions.

   

  Anbefalede artikler