<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
424-3
Annonce

Selen er på i kurven, edderkopbenene er ude – så er det bare med at komme op i højden

Scantruck introducerer ny stor edderkop til sikkert arbejde i højden

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2022-05-11

 • Med den nye Spider 39T har Platform Basket lukket et hul i den høje ende af serien af bæltelifte, der er nemme at manøvrere, også hvor pladsen er beskeden.

  424-2En høj stilling inden for byggebranchen ligger lige for med en Platform Basket Spider 39T. Kurven kan gå op i tæt på 39 meters højde.  Scantruck A/S lukkede et hul i det store program i lifte, da firmaet i fjor sikrede sig dansk forhandling af italienske Platform Basket-bomlifte på bælter. Nu har Platform Basket selv lukket et hul i den ellers brede serie med en ny lift i den høje ende af sortimentet. Faktisk er den nye Spider 39T nu næstøverst i hierarkiet med arbejdshøjde på næsten 39 meter.


  Platform Baskets bæltedrevne bomlifte er karakteristiske ved de lange edderkop-ben. Når de er klappet ind i transportstilling, medvirker de til at sikre maskinernes beskedne bredde, som gør dem gesvindte at manøvrere, også hvor pladsen er beskeden. Når liften er på plads, klappes edderkop-benene ud og giver hele liften en meget høj stabilitet.


  Den nye Spider 39T lejrer sig midt imellem den mindre model 33 og den større model 43T, som er den største i Spider-familien. 33’eren, som findes i både en el-, diesel- og hybrid-udgave, har arbejdshøjde på små 33 meter, mens familieoverhovedet 43T kan sende det arbejdende folk op i godt og vel 43 meter.


  Når det kommer til udlæg, følger den nye i familien tæt efter den helt store 43T. Den rækker 16,7 meter, og det er kun godt og vel en halv meter mindre end storebror. Begge lifte har kapacitet til hele 330 kg i kurven.

   

  424-1Ny næststørst Platform Basket Spider klar til jobs i højden med masser af stabilitet i bunden.
  Samme opbygning og kvaliteter

  - Den nye Spider 39T er en nedskaleret version af 43T. Det er samme princip og opbygning, og derfor har 39T samme kvaliteter som den helt store bæltelift.

  Foruden diesel-udgaven, fås den også som hybrid med frit valg mellem diesel og batteridrift. Platform Basket anvender lithium-batterier, som dels kan sjatlade, som vi kender det fra mobiltelefoner, og tager hurtigere imod strømmen end klassiske batterier, fortæller produktchef Lasse Weber hos Scantruck.

  De italienske Platform Basket-lifte præsenterede Scantruck på Åben Maskinvej i Ringsted den 4. og  5. marts. Foruden Platform Basket, viste Scantruck naturligvis maskiner fra Komatsu, Manitou, Weycor, Sennebogen, McCloskey samt firmaets øvrige liftmærker, GMG og PB Platforms.

   

   

   

   

  Anbefalede artikler