<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Ventec_1920
Annonce

Rådgivning om individuelle gulvløsninger til det enkelte projekt

 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Træ
 • 2023-06-21
 • CC Gulve er specialister i hævede gulvløsninger til alt fra teknikrum og kontorlokaler til lydstudier og renrum.

  Hvad enten det handler om tavlerum, SRO-rum, serverrum, koblingsstationer, datacentre eller f.eks. større kontorlokaler, så er hævede installationsgulve den løsning, som CC Gulve anbefaler.

  Hævede installationsgulve er dog et vidt begreb, idet gulvløsningen skal tilpasses rummets funktionalitet og særlige krav. Med mere end 50 års erfaring som importør, forhandler og udførende entreprenør på løsninger med hævede installationsgulve, har CC Gulve ekspertisen og erfaringen og rådgiver på den baggrund dagligt projekterende, bygherrer og entreprenører, så den helt rigtige gulvløsning fastlægges til det enkelte projekt.

  Kraftgulv og rammer - nogle til senere brug_1600  Det seneste år har der særligt været mange nye projekter inden for grøn energi, hvor der typisk indgår f.eks. tavlerum, SRO-rum, serverrum kompressorstationer, kV-stationer m.v. Fælles for dem er, at der skal føres større mængder af installationer under gulv, og ofte er der i rummet planlagt tavler/anlæg, som skal stå på egne rammer pga. høj vægt og mulighed for at føre kabler op uden at skulle tage hensyn til gulvfliser.

  For at sikre, at gulvet lever op til de krav, der måtte stilles i forhold til styrke/belastningskapacitet, brand, gulvhøjde, og fleksibilitet og plads til føring af kabler, er dette fokuspunkter, som vi indledningsvis drøfter med kunden eller rådgiveren. Herefter kan virksomheden fastlægge gulvkonstruktion og dermed skræddersy den til det konkrete projekt.

   

   

  kraftgulv og rammer_1600  Nemt at bygge rammer til tavler ind i teknikgulvet

  Tavlerammer kan med fordel indbygges i installationsgulvet således, at det er en del af gulvet. Ved at anvende samme gulvsystem, men i kraftigere kvaliteter, kan gulv og rammer bygges sammen til én sammenboltet konstruktion, hvilket giver flere fordele: Én entreprenør står for hele konstruktionen – der er sikkerhed for at gulv og rammer passer sammen, og der kan let udføres rammer i gulv, som først senere skal ibrugtages. Her indbygges et indvendigt profil i rammen, hvor gulvplader som øvrigt gulv tilpasses og ilægges.

  Rammerne produceres nøjagtigt på mål efter tavlernes sokkelmål og inddelinger og opbygges af særligt kraftige støtteben med ekstra store hoveder (120 x 120 mm), hvorpå der fastboltes C-profiler i dim. 84/40/84/1,7 mm.

   

  En anden fordel ved at sammenkoble gulv og rammer i samme gulvsystem er, at man senere nemt kan ændre rammeareal til gulvareal og også indbygge flere rammer i gulvet på et senere tidspunkt, hvis der skulle blive behov for det.

   

  Tønder Biogas Tavlerum_1600

   

  Installationsgulve kan også løse særlige krav til ventilation og akustik

  Er der behov for indblæsning af luft/ventilation, tilbyder CC Gulve forskellige risteløsninger – fra den klassiske elefantrist til de mere avancerede ventilationsfliser, type Ventec, der kan leveres med belægning som øvrige EDB-fliser og et hulmønster med enten 15, 24 eller 38% luft. Fliserne kan bestilles med påmonteret mængdereguleringsspjæld på bagsiden.

  I andre projekter er akustikken en meget væsentlig faktor. F.eks. i museer, lydstudier eller i store atrier/kontorlokaler, hvor der sidder mange og arbejder, og hvor der samtidig er behov for en hævet gulvløsning, for at kunne føre kabler og ventilation under gulvet, anbefaler CC Gulve Lindners Nortec-fliser eller Nortec Sonic gulvfliser. Sidstnævnte er specielle akustik-fliser med hulmønster, der enten kan leveres med fabriksapplikeret belægning eller efterfølgende pålægges tæppefliser. Fliserne består af calciumsulfat (99% genbrugsmaterialer) og er dermed også en bæredygtig og miljøvenlig gulvløsning.

   

  DIN Forsyning kraftgulv-1600

   

  Specialløsninger til renrum

  Til laboratorier og renrum tilbyder CC Gulve og Lindner helt specielle dobbeltgulvløsninger med PRODATA plader i sprøjtestøbt aluminium. Pladerne fås også med hulmønster (op til 54%) til områder, hvor der kræves ventilation i gulvet. 

  ALUVENT/PRODATA er også kendetegnet ved at kunne klare en meget høj belastning, samtidig med at de har en lav egenvægt.

   

  Alt i tilbehør til installationsgulvet

  Herudover tilbyder man også ramper, trin, skot, el-bokse, udtag m.v. Med mange års erfaring i både praktisk udførelse og rådgivning står CC Gulve parat til at guide jer til den løsning, der er rigtig til lige netop jeres projekt.

  Anbefalede artikler