<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
2o68je0ycss40ogb_1000_1000
Annonce

Polycut er muligvis den mest robuste flamingoskærer på markedet

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • 2024-03-15
 • Skal man bruge en flamingoskære, så er der ingen over eller ved siden af Polycuts 600 Pro - Pulse Edition. Den leger næsten selv og kan bruges på al den kolde, hårde, våde flamingo, som bliver dagligdag på de fleste byggepladser.

  Hvis fingerbasserne i forvejen er kolde, så er det da rart, at der trods alt er noget skærearbejde, hvor man kan gemme lapperne i lommen i et stykke tid – dog ikke for lang tid, for det tager ikke mere end 50 sekunder at skære de tykke flamingoplader over på 680 mm. med Polycut 600 pro - Pulse Edition.

  Ring til Polycut og hør mere om, hvordan man kan spare på kræfterne.

   

  Polycut flamingoskærer blev til efter en idé fra en entreprenør og er udviklet af Mikael Rødkjær, Rødkjær smed og montage, i samarbejde med førende fagfolk fra den danske byggebranche og bliver produceret i Danmark.

  Man har også mulighed for at tegne en servicekontrakt til maskinen, så man slipper for vedligeholdelse og udskiftning af reservedele.

  Anbefalede artikler