<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Dormakaba

Ole Bech (tv) og Lars S. Paulsen fra Dormakaba

Ole Bech går ud af dormakaba og Lars Paulsen tager over

 • Materialer og Løsninger
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Stål
 • 2024-04-17
 • I mere end 35 år har dormakabas mekaniske dørlukker TS 93 sørget for at lukke døre i danske ejendomme. Nu skal Lars Sandberg Paulsen overtage ansvaret for salget.

  Dørlukkeren TS 93 blev introduceret på det danske marked i 1980’erne og der bliver solgt omkring 60.000 af dørlukkeren om året herhjemme. Endda selv om dormakaba selv har lanceret andre løsninger, er der fortsat godt gang i salget af TS 93.

  Der sker dog et skifte på salgssiden, da Ole Bech, som har haft ansvaret for dørlukkeren og har været hos dormakaba Danmark i godt 30 år, snart på pension.

  Fremover vil det være Lars Sandberg Paulsen, der kommer med erfaringer hos fra Assa Abloy, Stark og Davidsen, der skal tage sig af adgangssystemet.

  - Det er en stor opgave at skulle videreføre et så velkendt og vellidt produkt. Men Ole og jeg har lagt nogle gode planer, og produktet er jo af høj kvalitet, så der er al mulig grund til at tro, at dørlukkeren også fremover kommer til at have stor udbredelse i danske ejendomme, siger Lars Sandberg Paulsen fra dormakaba Danmark i en pressemeddelelse.

   

  Nem at åbne

  TS 93 blev i begyndelsen set på som et dyrt produkt, der blev solgt på sit smarte design. I stedet for en knækarm havde TS 93 en glideskinne. Det gav både et lækkert udseende og for brugerne en komfortabel åbning og lukning af døre.

  Mekanikken sørger for, at, at døren både er nem at åbne, og at den lukker stille og roligt med lidt forsinkelse. Dørlukkerens lukkekraft og hastighed kan justeres efter behov, funktions- og myndighedskrav.

  Derfor kan man nemt gå ind ad en dør uden at den er tung at åbne eller lukker for tidligt.

   

  Plejehjem, rådhuse, banker og lufthavn

  TS 93 er installeret i en langrække af forskelligartede bygninger fra beboelsesejendomme, skoler, institutioner, plejehjem, hospitaler, rådhuse til prominente byggerier såsom Folketinget, Nationalbanken, Lufthavnen, FN-bygningen i København og Maersk hovedkontor.

  - Næst efter Tyskland er Danmark det land i verden, hvor der er solgt flest TS 93 dørlukkere, så det er klart, at den sidder på rigtig, rigtig mange døre rundt om i Danmark. Danske bygherrer og arkitekter sætter pris på dørlukkerens store anvendelighed og enkle design. Det er kvaliteter, som nok ikke går af mode lige foreløbigt, siger Ole Bech.

  TS 93 dørlukker

  • Dørlukkere anvendes til at mindske risikoen for tyveri og brand og forhindre kold luft i at blæse ind i en bygning.
  • Ved introduktion i 1980’erne kunne TS 93 fås i farverne sølv og messing. I dag fås dørlukkeren desuden i to forskellige slags hvid, sort, brun og i rustfrit stål.
  • TS 93 består af et modulsystem, der gør det muligt at udstyre dørlukkeren med forskellige typer glideskinner, så den kan opfylde stort set ethvert tænkeligt funktionskrav og anvendelsesområde.
  • Den gennemtestede EASY OPEN-teknologi sikrer maksimal brugervenlighed.
  Anbefalede artikler