<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
top-skills

Nyt Skills-undervisningsmateriale har fokus på faglighed

 • Uddannelse og Rekruttering
 • Byggeriets udvikling
 • 2024-01-12
 • DM i Skills er mere end et Danmarksmesterskab for de absolut dygtigste på erhvervsuddannelserne – det er også et udstillingsvindue for alle de faglige uddannelser. Roskilde Kommune har i samarbejde med lokale erhvervsskoler udviklet nye spændende undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed. 

  SkillsDenmark og Roskilde Kommune glæder sig til at byde velkommen til DM i Skills den 18.-20. april 2024, hvor man forventer tusindvis af besøgende grundskoleelever og lærere fra hele Region Sjælland.

  - Vi har udviklet nye og innovative undervisningsmaterialer med fokus på praksisfaglighed. Der indgår en lang række forskellige fag – og lærerne bliver støttet med en udførlig lærervejledning. Forhåbentlig inspirerer materialerne både lærere og elever i forberedelsen til deres deltagelse i DM i Skills og også gerne i tiden derefter. Et nyt element i materialet er hjælp til, at lærerteamet kan afdække deres egen praksisfaglighed, hvis de ønsker det, siger Søren Kokholm, skolechef i Roskilde Kommune i en pressemeddelelse.

  Undervisningsforløbene spænder vidt – ”Tør du smage på en fasan,” ”Lav en frøbombe”, eller ”Design og byg din egen racerbil.”

  Dyk ned i de nye undervisningsmaterialer her


  I SkillsDenmark ser man altid særligt frem til at få besøg af de mange grundskoleelever og undervisere, der hvert år gæster DM i Skills. Ved starten på besøget på Dyrskuepladsen i Roskilde sendes eleverne ud på en mobil skattejagt, der vil vise vej til de mange oplevelser, der er under DM i Skills24.


  - DM i Skills er langt mere end et Danmarksmesterskab for de absolut dygtigste elever på erhvervsuddannelserne. DM i Skills er også et gigantisk og superspændende udstillingsvindue til alle de faglige uddannelser: ”Fed Faglig Festival”, som der står i undervisningsmaterialerne. Hvilket er utroligt vigtigt at vise frem særligt over for børn og unge, men også for deres lærere og forældre, som vi glæder os til at byde velkommen, siger Simon Neergaard-Holm, direktør i SkillsDenmark.

  Undervisningsmaterialerne er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, ZBC, FGU-skolen i Roskilde, Uddannelsesvejledningen i Roskilde, Boss-Ladies, Roskilde Ungdomsskole, Boserupgård Naturcenter samt Skole og Klub, Roskilde.

  Anbefalede artikler