<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
MXF_PSCKIT-302--App_14

Ny innovativ planafretter til beton er på batteri

 • Byggepladsen
 • Materialer og Løsninger
 • Værktøj
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • 2022-09-29

 • MX FUEL™ beton-planafretter er endnu en innovativ, dedikeret løsning i sortimentet for betonentreprenører fra Miwaukee Tools.

  MX FUEL™ beton-planafretteren er en del af MX FUEL™-systemet. Den er afgørende for processen med betonnivellering, fordi den sikrer, at betonen er flad og opfylder kvalitetskravene. Den leverer kraft nok til at trække en skinne på 4,87 m og eliminerer problemerne med benzin.

  - Efter succesen med MX FUEL™ betonvibratoren med bæresele vidste vi, at næste skridt var at levere en konkret løsning til betonnivellering, der tog fat på frustrationerne og problemerne ved en benzindrevet afretter. Ved at udnytte vores MX FUEL™ teknologi, kan vi levere en planafretter, der leverer den ydeevne og kraft, som vores brugere kræver.

  MXF_PSCKIT-302--App_15

  - MX FUEL™ beton-planafretteren er det næste skridt i vores bestræbelser på at tilbyde totalentreprenører og betonentreprenører et komplet sortiment af udstyrsløsninger til betonfinish, siger Elin Fransson, Nordic Trade Product Manager hos Milwaukee.

   

  ”Maksimal kontrol i både stiv og våd beton, kraft til at trække op til 4,87 m skinner og konsoliderer op til 15 cm beton uden at gå på kompromis med kraften”

   

  Med kraften til at trække skinner på op til 4,87 m uden at gå på kompromis med kraften, har brugerne maksimal kontrol i både stiv og våd beton. Startknappen giver øjeblikkelig kraft uden problemer med benzinmotorer, og man undgår de gentagne bevægelser ved trækstart, hvilket reducerer nedetiden. Den batteridrevne afretter kræver ingen regelmæssig vedligeholdelse, eliminerer behovet for at blande benzin og olie, giver mindre støj og vibrationer og har ingen emissioner. Det gør arbejdspladsen mere sikker, uanset om det er indendørs eller udendørs.

   

  I kombination med en 3,65 m skinne og et MX FUEL™ REDLITHIUM™ CP203 batteri leverer MX FUEL™ beton-planafretteren op til to timers driftstid eller op til 850 kvadratmeter pr. opladning.

  MXF_PSCKIT-302--App_2


  Syv afretningsskinner kan leveres separat i længder fra 1,22 til 4,87 m. Det ekstra stive, dobbelt-trekantede design er fremstillet af letvægtsmagnesium og overfører ensartede vibrationer over hele skinnens længde. Ved hjælp af et klemmedesign gør MILWAUKEE®s afretterskinne det muligt for brugerne hurtigt at fastgøre skinnen hvor som helst på maskinen.

   


  Som en ekstra fordel kan brugerne spore, administrere og sikre beton-planafretteren fra deres mobilenhed via ONE-KEY™ – branchens største Bluetooth® sporingsnetværk. Hvis afretteren skulle gå tabt eller blive stjålet, giver ONE-KEY™ mulighed for at forhindre manipulation med mulighed for fjernaflåsning.

   

  MILWAUKEE® er dedikeret til betonentreprenøren og leverer innovative løsninger, der fortsætter med at revolutionere markedet med udstyr uden de farer, der er forbundet med emissioner, støj, vibrationer og benzinvedligeholdelse. 

   

  Det batteridrevne MX FUEL™ sortiment indeholder mere end 15 løsninger, der alle drives af den samme batteriplatform.

  Specifikationer:

  MX FUEL™ beton-planafretter (MXF PSCKIT-302)

  • Batteritype: Lithium-ion
  • Batterisystem:  MX FUEL™
  • Skinnekapacitet: 1,22-4,87 m
  • Vibrationer pr. minut: 4.000-9.000
  • Startknap: Ja
  • Variabel hastighedsudløser: Ja
  • Vægt med MXF CP203 batteri: 16,8 kg
  • ONE-KEY™ kompatibel: Sporing og administration

   

   

  Leveres med 2 x MX FUEL™ REDLITHIUM™ batterier (MXF CP203), MX FUEL™ oplader (MXF C) og en 3,00 m skinne.

   

   

   

  Anbefalede artikler