<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Vølund-varmeteknik
Annonce

Ny S735 boligventilationsvarmepumpe fra Vølund Varmeteknik

 • Materialer og Løsninger
 • Energi og Energioptimering
 • 2024-06-11
 • S735 fra Vølund Varmeteknik er en intelligent, inverterstyret boligventilationsvarmepumpe med integreret varmtvandsbeholder, der giver store besparelser, fordi den automatisk tilpasser sig hjemmets effektbehov.

  Den nye boligventilationsvarmepumpe S735 har en høj årsvarmefaktor (SCOP), hvilket giver lave driftsomkostninger. Lavt lydniveau, stilrent design og et kompakt format gør den nem at placere og installere. Effektiv varmepumpe uden ude-del. Med Vølunds SAM tilluftsmodul passer den også til boliger med balanceret ventilation.

  S735 boligventilationsvarmepumpen fra Vølund Varmeteknik sørger for varme, varmt vand og ventilation på en effektiv og økonomisk måde. Det giver store besparelser, fordi den automatisk tilpasser sig hjemmets effektbehov.

   

  vølund-varmeteknik-1

   

  Intelligent teknologi regulerer automatisk indeklimaet

  S-serien med indbygget wi-fi-opkobling og mulighed for trådløst tilbehør bliver en naturlig del af det opkoblede hjem. Intelligent teknologi regulerer automatisk indeklimaet, og giver fuld kontrol over systemet fra en smartphone eller tablet via Myuplink. Det giver maksimal komfort og lavt energiforbrug – samtidig med at man gør miljøet en tjeneste.

   

  Anvendelse

  Til både nybyg og til konvertering af eksisterende varmekilder – herunder ældre boligventilationsvarmepumper, samt gaskedler med ventilations- eller udsugningsanlæg. Kan anvendes i typisk nybyggeri af parcel-, kæde- og rækkehuse mellem 60-170 m².

  Egenskaber

  - Høj årsvarmefaktor og lave driftsomkostninger

  - Lavt lydniveau, stilrent design og et kompakt format gør den nem at placere og installere

  - Brugervenlig touchscreen og integreret trådløs opkobling med energibesparende, intelligent teknik for høj komfort

  - Naturligt kølemiddel R290

  - 5 års garanti

  - Mulighed for tilkøb af tryghedsforsikring fra år 6-16
  Anbefalede artikler