<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
NT-overtager-ac

N.T. Murer overtager A.C. Murerforretning

 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • Tegl
 • 2024-04-04

  N.T. Murer har indgået en aftale om at overtage alle aktiviteter i A.C. Murerforretning. Aftalen bringer det store smil frem hos begge partner, og det er kun A.C. Murers logo, der ændres, forsikrer Nick Tygesen, ejer N.T. Murer.

  Hos sønderjyske N.T. Murer har man igennem en længere periode været på udkig efter en murerformand, da murervirksomheden er vokset. Og det er lykkes med opkøbet af A.C. Murerforretning, hvor tidligere ejer André Christensen fortsætter som murerformand sammen med sit team af erfarne murersvende. Dialogen har kørt fint og ligetil imellem de to parter igennem processen op til aftalens indgåelse.

  Det eneste der ændrer sig er logoet på arbejdstøjet, og ellers så kan André nu fokusere fuldt ud på mureropgaver og mindre på de stigende komplekse administrative byrder indenfor det selvstændige liv og byggeriets verden – som indtil nu godt kunne optage en god hverdagsaften for André.

  - Vi kan dog forsikre, at logoet er det eneste, der er ændret, fortæller Nick Tygesen, N.T. Murer i en pressemeddelelse:

  - André er en meget flittig og arbejdsom mand, alt det André er og står for, bringes med videre i den nye stilling hos N.T. Murer.

  Med denne aftale vil André Christensen i sin nye stilling varetage samme opgaver samt servicere samme kunder som hidtil, og får mere til:

  - Jeg har manglet sparringen i hverdagen om både stort og småt, siger André Christensen.

  Sparringen får André nu ved at indgå i teamet hos N.T., hvor der kan sparres med både kollegaer i marken og på kontoret samt med bygningskonstruktørerne i det åbne kontorfællesskab.

  - Med det nye set up bagved mig, har jeg mulighed for at sige ja tak til nogle af de større opgaver, som jeg i dag må sige nej tak til, siger André Christensen.

  NT-overtager-ac-1

   

  Læs også:

  Nu kan murer-lærlinge game sig til fejlfrit murværk

  Et perfekt match

  Aftalen og forventningen om den fælles fremtid bringer smil frem hos begge parter, og hos N.T. Murer ser man et godt match for virksomheden, da arbejdsopgaverne begge steder er meget identiske:

  - Vores værdier og tilgang til tingene passer godt overens – Jeg kan se, at vi begge kan opnå positive effekter ved dette samarbejde. Med dette opkøb vil N.T. Murer både opruste og stabilisere virksomheden yderligere. Samtidig vil både vore kunder og Andrés kunder - der følger med - opleve samme gode service og ikke mindst gode håndværk, slutter Nick Tygesen.

  OM N.T. Murer

  N.T. tæller i alt 50 medarbejdere.

   

  N.T. er ved at opføre nyt hovedsæde ved Kliplev, Kliplev Industripark 10 -
  Ved motorvejsafkørsel Kliplev, og i 2025 flytter hele firmaet ind på adressen.

   

  Anbefalede artikler