<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Billede4
Annonce

Mobilhegn - den fleksible og praktiske løsning

 • Byggepladsen
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2023-03-22
 • Mobilhegn er en fleksibel og praktisk løsning, når der er behov for midlertidig afspærring af områder og pladser, da de er nemme at tilpasse efter behov. Her kan BGFIX mobilhegn være netop den løsning, man leder efter.


  Mobilhegn eller byggepladshegn som det kaldes, kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Lige fra afskærmning af byggepladser, vejarbejde og andre midlertidige projekter, til sikring af arrangementer såsom koncerter, festivaler og sportsbegivenheder, hvor det er vigtigt med en høj grad af sikkerhed og kontrol.

  En af de største fordele ved mobilhegn er deres fleksibilitet. Da de er mobile, kan hegnene let flyttes rundt og tilpasses efter behov. Det gør dem ideelle til midlertidig afspærring af områder, hvor der er brug for en fleksibel og tilpasningsdygtig løsning. De kan også nemt fjernes igen, når de ikke længere skal bruges.

  Det gør dem ideelle til midlertidig afspærring af områder, hvor der er brug for en fleksibel og praktisk løsning. De kan også nemt fjernes igen, når de ikke længere skal bruges.

  Hos BGFIX er fleksibilitet i højsædet og kan i langt de fleste tilfælde levere dag-til-dag, når det spontane behov opstår.

  Firmaet er eksperter i mobilhegn og har derfor allieret sig med en række af Danmarks største entreprenører, for at sikre trygge løsninger til de danske byggepladser.

   

  ”Sikrere byggepladser, tryggere mennesker”

  Sikkerhed

  Mobilhegn giver øget sikkerhed til byggepladser, begivenheder og andre steder, hvor det er nødvendigt at begrænse adgangen. Disse hegn er designet til at forhindre uvedkomne personer i at få adgang.

  Mobilhegn fungerer også som en afskrækkelse mod tyveri og hærværk. De kan beskytte dyrt udstyr, materialer og ejendom på byggepladser, ligesom de ligeledes kan beskytte både de besøgende men også udstillingsgenstande på messer og festivaler.

  BGFIX har leveret sikre hegn og lågeløsninger til Brøndby IF hvor sikkerheden skal være i absolut top.


  Billede3  Let at installere

  Mobilhegn er nemme at installere og kræver ingen særlig viden, ekspertise eller specialværktøj. Dette betyder, at de kan opsættes hurtigt og effektivt, hvilket er en stor fordel, når der er behov for midlertidig afspærring med kort varsel.

  Hvis man ikke selv har mulighed for installation og montering, kan BGFIX klare det og er med hele vejen.

   

  Konkurrencedygtige priser

  Mobilhegn er typisk også en økonomisk let løsning, da de er midlertidige, er de ofte billigere end permanente hegn, der kræver mere tid og flere materialer til installation. Mobilhegn kan også lejes, hvilket for mange er en fordel, når de kun har brug for dem i en kort periode.

  Hos BGFIX finder man langt de fleste typer af afspærring og tilbehør til enhver tænkelig lejlighed. Her er alt, hvad man har brug for til en komplet, sikker og effektiv barriere, uanset om det drejer sig om indhegning af byggeplads med et midlertidigt hegn eller en mere robust løsning til koncerter eller sportsevents.

  Uanset hvilke behov man måtte have, så dækker BGFIX langt det meste inden for afspærring - Byggepladshegn til den næste renovering, Plastkøreplader til transporten, Hoffmann klodser som stabiliserer eller måske publikumshegn til større menneskemængder.


  Billede1  Ta’ fat i BGFIX for et uforpligtende tilbud

  Anbefalede artikler