<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
M12_FNB16-0--App_6

M12 FUEL nipleren med variabel hastighed leverer hurtig og ren skæring i 1,6 mm blødt stål, 1,2 mm i rustfrit stål og 2,1 mm i aluminium

Let at have med: Milwaukees nye 12V nipler vejer kun 1,6 kg.

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • 2022-11-10

  Milwaukee lancerer markedets letteste, batteridrevne nipler på kun 1,6 kg. Den har flere muligheder for forskellige skæringer og en variabel hastighedsvælger.

  Milwaukees nye 12V nipler er let i vægt, men stærk til at tage udfordringerne op med konkurrenterne - også 18V maskinerne, lover Milwaukee. 

   

  Den kulfrie Powerstate motor leverer kraft til tunge skæreopgaver med mindre belastning, og reducerer støj og vibration mere end de nuværende løsninger, der anvendes i dag. Det lette design giver en afbalanceret og komfortabel skæring i metal og giver brugerne større adgang og mobilitet under anvendelsen.

   

  M12_FNB16-0--App_4M12 FUEL 1,6 mm nipleren med variabel hastighed kan skære op til 50 m i 1,2 mm galvaniseret metalplade pr. opladning med ét M12 4,0 Ah batteri.
  For at brugeren får en maksimal kontrol og produktivitet har nipleren en variabel hastighedsvælger, LED-arbejdslys og en værktøjsfri matriceholder med 360 graders rotation.

   

  ”Flere muligheder for forskellige skæringer, herunder buet skæring, 90 graders skæring, lige skæring samt muligheden for at arbejde i bølgemetal.”

   

  Der medfølger en spånopsamlingspose, som kan fastgøres til matriceholderen. Det gør det let at holde arbejdsstedet rent, når man let opsamler det afskårne materiale.

   

  Man kan også få en separat matriceholder-forlænger, så man nemmere kan komme ned i bunden af bølget materiale, uden at bagsiden af værktøjet begrænser skæringen.

   

   

  Den nye M12 FUEL™1,6 mm nipler er fuldt kompatibel med hele M12™ sortimentet, som nu omfatter mere end 95 elværktøjsprodukter på samme batteri.


                                     

  Specifikationer

  M12 FUEL™ 1,6 mm nipler med variabel hastighed:

   

  Batteritype: Lithium-ion

  Batterisystem: M12 FUEL™

  Kapacitet: 1,6 mm blødt stål, 1,2 mm rustfrit stål, 2,1 mm aluminium

  Slagfrekvens (slag/min): 1.400-2.200

  Variabel hastighed: Ja

  Spånopsamling: Ja

  LED-arbejdslys: Ja

   

  Vægt med batteri: 1,6 kg  

   

  Anbefalede artikler