<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1_Cafe Jorden rundt
Annonce

Lavtemperatur-konvektorer giver både udsigt, komfort og energibesparelser

 • Materialer og Løsninger
 • Energi og Energioptimering
 • 2024-03-20
 • Jagas lavtemperatur-konvektorer løser udfordringen med at få lyset og udsynet ind i vores bygninger og boliger året rundt uden at det går ud over komforttemperaturen.

  Store vinduespartier og svingende vindpåvirkninger kan give udfordringer til ønsket om en stabil varme. Uanset om man har gulvvarme eller radiatorer i rummet, skabes der en kuldebro foran store vinduer.

  Med Jagas lavtemperatur-gulvkonvektorer foran vinduerne vil den varme luft stige op foran glasfacaderne og eliminere kuldenedfaldet og temperaturen i rummet vil derfor føles konstant.

  En lille masse opvarmes hurtigere end en stor masse. Hjertet i gulvkonvektoren er varmeveksleren der indeholder langt mindre vand end andre varmesystemer og derfor ikke behøver forudgående selvopvarmning.

  Den energieffektive varmeveksler i aluminium og kobber reagerer flere gange hurtigere overfører straks varmen til rummet til forskel fra gulvvarme og radiatorer. Mini Canal Hybrid har indbyggede blæsere (DBH - Dynamic Boost Hybrid) der kan give op til 3 gang større ydelse. Kontrolpanelet arbejder helt automatisk og den nøjagtige temperaturføler styrer blæserne automatisk. Opvarmningen standser efter at have nået den optimale stuetemperatur, og sikrer derfor en større komforttemperatur ved et lavere energiforbrug.

  Ikke kompromis med udsigten ved varme i gulvet

  Netop det ønske blev opfyldt i forbindelse med renovering og udskiftning af gulve i den private lejlighed på Sluseholmen. Jagas Mini Canaler blev installeret i gulvene og med en indbygningshøjde på kun 14 cm er modellen ideel både renovering og nybyg. For at sikre en flot afsluttende finish mod det nye trægulv har konvektorerne Z-ramme og matchende roll-up riste (RNA).

   

  Konvektorer og riste kan tilpasses bygningers vinkler og buer. Ristene findes i mange forskellige varianter i både træ og aluminium og kan derfor leve perfekt op til de æstetiske krav for indretningen.

   

  Fordele ved Jaga Mini Canal Hybrid

  - Lavtemperaturteknologi med superledende og ultrahurtig varmeveksler til lavt energiforbrug og maksimal
  - Varmeafgivelse
  - Løsningerne tilgodeser husets æstetik
  - Høj ydelse ved lave fremløbstemperaturer
  - 30 års garanti på konvektoren
  - Til både nybygning og renovering af bygninger (højde ned til 14 cm)
  - Stort udvalg af riste i træ og aluminium
  - Højde ned til 14 cm

   

  REFERENCEPROJEKTER

  DEFA - Storbritanien, Isle of Man
  Strathclyde Fire & Rescue (SFR) - Skotland, Clydesmill
  Hotel Vanden Meersche - Belgien, Gent

  Læs mere på Jagas hjemmeside eller kontakt arkitektrådgiver Lene Koudal på mail eller telefon 2081 7913 eller produktchef Martin Pedersen på mail eller telefon 2090 3106.

  Anbefalede artikler