<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Forretningsudvalg i DM&E

Hele bestyrelsen i DM&E 2024

Kloakmester Niels Rüsz er ny formand for DM&E

 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • VVS
 • 2024-03-12
 • Niels Rüsz fra NR Kloak & Beton ApS i Himmerland er valgt som ny formand for brancheorganisationen DM&E efter Søren Ulrik Sørensen, som takkede af efter 18 år. Visionen for den nye formand er at komme tættere på medlemmerne.

  Det er videreudvikling af organisationens vækstrejse og kontakt til medlemmerne, som står øverst på dagsordenen hos den nye formand i brancheorganisationen DM&E, kloakmester Niels Rüsz. Han er nyvalgt formand efter den tidligere formand, Søren Ulrik Sørensen, Vendsyssel, som takkede af efter 18 år på posten til en reception på Hotel Pejsegården 1. marts. Niels Rüsz, 45 år, er enstemmigt valgt af hovedbestyrelsen som ny formand i DM&E blandt flere kvalificerede kandidater og glæder sig til den kommende opgave i DM&E:

  - Jeg er meget beæret over at blive valgt som formand for DM&E. Det er en spændende udfordring, og jeg ser frem til at tage fat på vores opgave med at videreudvikle vækstrejsen for vores brancheorganisation, siger Niels Rüsz i en pressemeddelelse.

  Også hos Danske Kloakmestre og Dansk Byggeri er Niels Rüsz kendt som en virksomhedsleder med dyb indsigt i branchen og som et sandt organisationsmenneske. Som formand har han en klar vision: At skabe en tættere forbindelse til medlemmerne. 

  - Vi ønsker at lytte til deres behov, udfordringer og idéer, så vi sammen kan navigere branchen mod en fremtid med kontinuerlig vækst, forklarer han.

    

  Fra landbruget til rør og kloak

  Niels Rüsz, uddannet jordbrugsmaskinfører, har dybe rødder i landbruget. Han begyndte sin karriere som 16-årig på Vesterbølle Maskinstation i Himmerland og blev senere udlært kloakmester i 2002.

  I over et årti har Niels ledet NR Kloak & Beton ApS. Virksomheden, der blev grundlagt i 2011, har etableret sig som en pålidelig aktør inden for entreprenør- og kloak-arbejde i Nordjylland. Med en dyb forståelse for det skjulte univers under jorden har NR Kloak & Beton ApS udført alt fra kloakreparationer til rottespærrer med en kompromisløs tilgang til kvalitet. Virksomheden har også specialiseret sig i professionel tv-inspektion, der sikrer, at ingen detaljer går ubemærket hen.
   

  Holistisk tilgang

  NR Kloak & Beton ApS er en familiedrevet virksomhed. Niels Rüsz og hans kone, Helle, arbejder tæt sammen for at sikre, at virksomhedens administration fungerer gnidningsfrit. Med 5-6 dedikerede medarbejdere er  NR Kloak & Beton ApS en stolt del af det lokale erhvervsliv. Virksomhedens årlige omsætning runder imponerende 10 millioner kroner, hvilket vidner om deres vedholdenhed og kundetillid.

  - Niels besidder et stærkt mandat. Som generalist har han et holistisk syn på tingene. Han taler aldrig kun sin egen sag, men bidrager med nuancerede vinkler til emnerne. Dette er noget, vi gentagne gange oplever under bestyrelsesmøder og i regi af entreprenørudvalgets møder og aktiviteter. Niels er kritisk, saglig og kommer med gode idéer. Han er en fremragende ambassadør for foreningen. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger branchedirektør Bent Juul Jørgensen.


  Fakta

  • Niels Rüsz har med sin virksomhed NR Kloak ApS været medlem i DM&E siden 2011. Niels Rüsz blev valgt som formand for DM&E Himmerland sidste år til lokalforeningens generalforsamling i 2023.

   
  Konstituering efter bestyrelsesmøde:

   

  • NR Kloak & Beton ApS, Niels Rüsz, formand i DM&E
  • Egekærslund A/S, Helle Lundsgaard, næstformand i DM&E
  • Dollerup Maskinstation ApS, Viggo Madsen, forretningsudvalg i DM&E
  • Niemanns Maskinstation, Birger Niemann, forretningsudvalg
  • Stuboggren.dk ApS, Nickolai Schlechter, forretningsudvalg
  Anbefalede artikler