<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
til_bygge_oganlaag
Annonce

Kiilto gør det let for dig at holde hygiejnen og sikkerheden i top

 • Byggepladsen
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Arbejdsmiljø
 • 2021-09-10
 • I en travl og kompleks hverdag, hvor tingene ofte går stærkt, er det vigtigt, at der på forhånd er taget hånd om sikkerheden.

  QuickSafe_in_use


  Da den finske virksomhed Kiilto OY i 2019 købte Plum A/S i Assens I 2019, købte de en bredspekret virksomhed med et ben i 2 forretningsområder – håndhygiejne og førstehjælp, som stadig går under det velkendte brand Plum.


  Som førende leverandør af håndhygiejne til landets sundhedssektor blev det hurtigt klart, at der skulle produceres langt mere hånddesinfektion, da den første dansker blev konstateret positiv med Covid19 i februar 2020. Men selvom hånd- og overfladedesinfektion har været det helt store fokus det seneste halvandet år, så er Kiilto også førende på andre områder.

  BOA2

  Plum håndhygiejnesortiment indeholder milde og effektive produkter til hånddesinfektion, håndrens, håndvask og hudpleje. Alle produkterne kan opsættes i hygiejniske og praktiske dispensere, der sikrer tilgængelighed på enhver arbejdsplads. Derudover er de fleste sæber, cremer, håndrens og desinfektion pakket i det patenteret poseemballage, der sikrer korrekt dosering, tømmes helt og genererer et minimum af affald. Bedre for miljøet og bedre for din arbejdsplads.

   

  Ved at vælge løsninger fra førstehjælpssortimentet kan du trygt koncentrere dig om arbejdet velvidende, at der er styr på sikkerheden på din arbejdsplads. Indenfor førstehjælp findes alt fra plaster, brandgel og sårkompres, til et unikt øjenskylleprogram, der også omfatter neutralisering af skadelige syrer og baser.

  tilbyggeoganlaag2


  Som en komplet løsning til førstehjælp tilbyder Kiilto den brugervenlige QuickSafe vægstation, der indeholder alt det, du skal bruge på arbejdspladsen. Stationen fås i flere varianter og indeholder sårservietter, øjenskyl til både fremmedlegemer og syre/base ulykker, plastre og sårkompres.

   

  Alle produkter og løsninger fra Plum er udviklet ud fra et indgående kendskab til de brancher, Kiilto betjener. Du får dermed adgang til en bred vifte af produkter, der er tilpasset krav og behov i industrien.

  Anbefalede artikler