<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1
Annonce

Keflico A/S: Tossede med træ, træbaserede pladeprodukter og bæredygtighed

 • Målbar bæredygtighed
 • Materialer og Løsninger
 • Træ
 • 2016-07-15
 • Keflico A/S har de seneste mange år deltaget på Byggerimessen, og 2016 er ingen undtagelse. Oplev blandt meget andet virksomhedens træbaserede produkter, behandlet med den bæredygtige brandimprægnering BURNBLOCK, samt det højtteknologisk træ Accoya, der har 50 års holdbarhed over jorden og 25 i jorden/under vand.

   

  Sortimentet hos Keflico byder i dag, som for over 60 år siden, på et særdeles bredt udvalg af træ – primært hårdttræ – og træbaserede pladeprodukter – et sortiment i konstant udvikling. På messen kan du opleve en stor del af dette sortiment af kvalitetsprodukter, særligt Keflicos seneste produktnyheder er i fokus.

   

  Bæredygtig brandimprægnering

  Keflico A/S forhandler et bredt udvalg af træ- og pladeprodukter imprægneret med den 100 % organiske og effektive brandhæmmer – BURNBLOCK. Keflico forhandler eksempelvis brandhæmmende birkekrydsfiner, polsk fyr og SELEX Radiata Pine Cp/C TG2 – alle b-s1,d0 godkendt, samt diverse brandimprægneret hårdttræ med mere.

   

  Fordelene ved Keflico’s BURNBLOCK-imprægnerede produkter er, at den er 100 % organisk, bæredygtig og naturligt nedbrydelig brandimprægnering (- og derfor, i princippet, drikbar). Imprægneringen er effektiv, gennemtestet og sikker.

   

  Overfladen / udseendet på de behandlede produkter forbliver flot og naturlig - med minimalt saltudtræk. Og endelig kan produkterne behandles med akkurat samme overfladebehandlinger som ikke-brandimprægnerede produkter.

   

   

  Højteknologisk træ med klasse 1 holdbarhed

  På Stand A-1028 i hal A kan du opleve den højtteknologiske træsort Accoya, der de seneste par år har bevæget sig ind på det danske marked. En lys, bæredygtig, samt utroligt holdbar og formstabil træsort.

   

  Accoya er modificeret Radiata Pine og resultatet af intet mindre end 80 års forskning og udvikling. Træet har gennemgået en acetylering, som er en vacuumimprægnering med eddikesyre, hvilket øger dets modstandsdygtighed væsentligt over for råd og svamp - uden brug af kemikalier.

   

  Accoya er, modsat andre træsorter, modificeret helt ind til kernen og ikke blot på overfladen.

   

  Det unikke ved Accoya er, at denne træsort har en stabilitet og modstandsdygtighed, der overgår selv de bedste tropiske hårde træsorter. Med sin Klasse 1-holdbarhed holder Accoya hele 50 år over jorden og 25 år i jord / under vand.

   

  Mere om Keflico A/S

  Keflico er din landsdækkende B2B forhandler af kvalitets hårdttræ og træbaserede pladeprodukter. Med hovedkontor og 14.000 m2 lager i Støvring samt afdelinger i Odense og Glostrup. Landsdækkende levering flere gange ugentlig samt en betydelig andel eksport.

   

  Vores kunder er den træ-/plade-forbrugende industri og tømmerhandlere. Vi er COC-certificerede og tilstræber at have så bredt et sortiment af FSC® og PEFCTM certificerede produkter som muligt. Besøg Keflico-standen og bliv inspireret af vores brede sortiment og diasshow med projekt-billeder af vores produkter. Keflico A/S er dine specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Mød vores specialister og stil alle de spørgsmål, du lyster.

   
  Anbefalede artikler